7khoonmaaf - Bollywood Movie

Tartalomhoz ugrás
filmadatlap > 0-9
7 Khoon Maaf - Hét gyilkosság megbocsátva (nh)
Ek Batta Saat (hindi munkacím)
7 Sins Forgiven
 137 perc (Hindi, Urdu)


Rendező: Vishal Bhardwaj
Producer: Ronnie Screwvala, Vishal Bhardwaj
Forgatókönyv: Ruskin Bond, Matthew Robbins
Zeneszerző: Vishal Bhardwaj
Operatőr: Ranjan Palit
Vágó: A. Sreekar Prasad


Szereplők:
Priyanka Chopra (Susanna Anna-Marie Johannes)
Vivaan Shah (Arun Kamur)
Manuj Bhaskar (Department Head)
Sanjay Verma (Police Inspector)
Konkona Sen Sharma (nandini Kumar)
Shashi Malviya (Goonga)
Neil Nitin Mukesh (Major Edwin Rodriques)
Usha Uthup (Maggie Maid)
Tartalom:
Egy angol-indiai nő története, Susanna Anna-Marie Johannes (Priyanka Chopra), aki minden férjét meggyilkolta. Susanna megpróbálta megtalálni a szerelmet, de mind a hat férjnek volt egy hibája, amely halálosnak bizonyult. A gyilkosságokat (és a vágyat a szerelemre) magyarázhatja, hogy édesanyját fiatalon elvesztette. A történetet egy fiatal törvényszéki antropológus, Arun (Vivaan Shah) meséli el a feleségének (Konkona Sen Sharma). Arun gyerekkora óta ismerte Susannát, az életével tartozik neki; ő finanszírozta az oktatását, neki köszönheti mai életét. Arunnak most meg kell erősítenie, hogy a kiégett épületben talált holttest Susannáé. Arun nem képes leküzdeni a halála feletti bánatát és kiönti a szívét, miközben felesége türelmesen hallgatja.

Awards of the International Indian Film Academy 2012

Nominated
Popular Award Best Actress in a Leading Role
Priyanka Chopra
Best Performance in a Negative Role
Irrfan Khan
Best Music Director
Vishal Bhardwaj
Best Lyricist
Gulzar
For the song "Darling"
Best Playback Singer - Female
Usha Uthup
Rekha Bhardwaj
For the song "Darling"

Filmfare Awards 2012

Won
Filmfare Award Best Playback Singer - Female
Rekha Bhardwaj
Usha Uthup
For the song "Darling"
Best Actress - Critics
Priyanka Chopra
Nominated
Filmfare Award Best Actress
Priyanka Chopra
Best Lyricist
Gulzar
For the song "Darling"

Stardust Awards, India 2012

Nominated
Reader's Choice Best Actress in a Drama
Priyanka Chopra

Amennyiben bizonytalan vagy abban, hogy ezt a filmet szeretnéd-e megvásárolni, akkor lentebb az online film lejátszó ablakának bal felső sarkában találsz download, azaz letöltési gombot és/vagy a lejátszó ablak alatt mega vagy data letöltési linket.

Ne felejtsd el, hogy nem célunk jogsértő tartalmakhoz való hozzájutás segítése, ezért miután megnézted, meghallgattad a filmeket,zenéket abból a célból, hogy eldöntsd érdemes-e megvásárolnod, 48 órán belül töröld ezeket a fájlokat a számítógépedről. Köszönjük, hogy ezzel Te is támogatod a gyári a gyári DVD, Blue-Ray és egyéb formátumú kiadványok megvásárlását.
Ennek a filmnek a jogtiszta gyári DVD-jét ITT vásárolhatod meg többek között !

Amennyiben tetszik az oldalunk, az általunk nyújtott szolgáltatás, akkor lehetőségeidhez mérten támogass minket, hogy a nem kevés működési és fenntartási, valamint fejlesztési költségeket ki tudjuk fizetni. Segíts, hogy mi is segíthessünk az indiai kultúra szeretők, érdeklődők részére. Hogy milyen költségeink vannak, ami miatt kérjük a TE támogatásod is, illetve, hogy milyen módon tudsz minket segíteni, támogatni, arról ITT olvashatsz.
Támogatásod átutalással, pay pal segítségével is megteheted, vagy nyilvános havi rendszerességű filmklub rendezvényeinken személyesen is átadhatod.
Pay pal esetén az oldal legaljén a donate gombra klikkelve tudsz számunkra támogatást küldeni, átutalás esetén ITT találod a számlaszámot, ahová utalhatsz.

Forgalmazó: UTV Communications, UTV Motion Pictures
Stúdió: UTV Spotboy, V.B. Pictures
Költségvetés: 2,3 millió USA dollár
Bevétel: 3 millió USA dollárHa szeretnéd HD minőségben nézni a filmet, felugró reklámablakok, hirdetések nélkül, és nem szeretnél virust kapni a gépedre az Online filmek megosztó oldalairól, akkor itt jobb oldalt klikk a kis képre....
     

Ha a szokott módon néznéd kisebb sávszéleséggel a youwatch szerveréről, akkor azt lenti lejátszóablakban a középsó reklám felület kiiktatása után teheted meg, ennél részletesebb leírás a működésről, lásd a lejátszó ablak alatt...Gratulálunk ! Ingyenes VIP tagságod segítségével sikerült belépned a Bollywoodi Letöltés Mezőre :-)
Ha örömöt jelent számodra, hogy ilyen sok magyar feliratos, szinkronos vagy angol feliratos indiai film közül választhatod ki az esti, hétvégi, vagy akár napközbeni szórakozás, kikmapcsolódás lehetőségét, akkor szerezz Te is másoknak örömet és ha teheted töltsd fel az innen leszedett, vagy máshonnan megszerzett filmeket bármilyen ingyenes tárhelyre és küld el nekünk a letöltési linket, linkeket, hogy közkincsé tehessük.
Film, videoklip és filmzene letöltési linkeket, valamint online movie linkeket ITT tudod beküldeni nekünk.

A filmekhez igyekszünk minél több féle letöltési lehetőséget adni, de elsődlegesen a Mega.nz tárhelyre feltett linkeket támogatjuk, mivel ott 4GB-os fájlik egyben feltehető és egyben le is szedhető bármi free fiókkal (ingyenes regisztrációval is), sebesség korlátozás nélkül.
A második kiemelt tárhely szolgáltató a data.hu, de ha ide teszel fel filmeket, akkor darabold a filmet 200 MB-nál nem nagyobb fájlokra, mert akinek nincs oda prémium tagsága, az ennél nagyobb fájlokat egymás után csak cirka egy órás kivárással tölthet le, és csökkentett sebességgel.
Természetesen bármilyen más tárhelyre feltöltött linket is szivesen fogadunk (pl. ulod.to, 9xupload.me, dfiles.eu, uploadbank.com, stb)

Kellemes Kikapcsolódást a filmhez, irány a letöltési link :-)

                                               
Már csak egyetlen kattintás választ el a film zenéinek letöltésétől :-)

7 khoon maaf - Hét gyilkosság megbocsátva (2011)

  Darling   Usha Uthup
 Bekaraan   Vishal Bhardwaj
 O Mama   K K
 Awaara   Master Saleem
 Tere Liye   Suresh Wadkar
 Dil Dil Hai   Suraj Jagan
 Yeshu   Rekha Bharadwaj
 Doosri Darling   Usha Uthup
Darling (Susannas Remix)   Usha Uthup


-=ScreenShots 1=-
e-batta kritika:
Nagyon-nagyon érdekes film volt. Egyrészt, mert tág teret engedett a színészeknek, rengeteg karakter ábrázolását sikerült két és fél órába belezsúfolni, másrészt mert hihetetlenül sokrétű, beskatulyázhatatlan mozit sikerült készíteni.
A főszereplő egyértelműen Priyanka Chopra (Susanna Anna-Marie Johannes), aki a Barfi!-ban bizonyította, hogy bármit el tud játszani, nem is volt kétséges, hogy ezt a filmet is elviszi a hátán.
A narrátor pedig Susanna védence, akit csak cukorfalatnak hív, Arun Kumar (Vivaan Shah), aki árva, üldözött gyermekből törvényszéki antropológus lett, és neki kell azonosítania Susanna maradványait.
De a férjek mindegyike sem kispályás, ha úgy vesszük.
Az első férj Edwin Rodriques őrnagy (Neil Nitin Mukesh) durva, kegyetlen ember, aki az elvesztett fél lábát és féltékenységét kompenzálja vadállati viselkedésével, míg fel nem falja egy emberevő leopárd.
A második férj Jamshed Singh Rathod a.k.a. Jimmy Stetson (John Abraham), aki plagizáló rocksztárként Axl Rose-t imitálja (viccesen fest hosszú szőke parókában és skótszoknyában  :jojozik:), és a dorbézoló, kicsapongó élet herointúladagoláshoz vezet.
A harmadik férj Wasiullah Khan (Irrfan Khan) kedvéért Susanna vallást és nevet változtat, Sultanaként rajongva szereti romantikus költőjét, aki csak akkor nem impotens, ha félholtra veri feleségét. Élve temeti el hű szolgáival közösen (ezt mondjuk nem tudom, hogy úszta meg).
A negyedik férj Nyikolaj Vronszkij (Aleksandr Dyachenko), mintha az Anna Kareninából lépett volna ki, kedvenc jeleneteim egyike a Kalinka hindi változata, hatására Susanna Arunt Moszkvába küldi tanulni, az orvosi egyetemre, de így hamar kiderül, hogy nemcsak bigámista, hanem kettős ügynök is a drága Nyikolaj, aki önként lemászik a kútba, nem tudva, hogy az alján Susanna dédelgetett kedvencei, a kobrák lakoznak.
Az ötödik férj Keemat Lal (Annu Kapoor) régi ismerőse Susannának, de már nem rendőr, hanem titkosszolga, aki Vronszkij különös halála ügyében nyomoz, de beleesik ugyanabba a csapdába, amibe a többiek. Beleszeret Susannába, és túladagolja a Viagrát.
A hatodik férj a legveszélyesebb. Susannát az öngyilkosságból hozza vissza a természetgyógyász Dr. Modhusudhon Tarafdar (Naseeruddin Shah), de aztán a pénz utáni mohó vágy miatt szembetalálja magát az orosz rulettel (forgótáras pisztoly, egy tölténnyel).
A meggyötört Susanna nem lát más kiutat mint a halált, de helyette hű dajkája Maggie áldozza fel magát, ezt diagnosztizálja Arun, bár nem árulja el az igazat. Susannát holttá nyilvánítják.
Arun elindul megkeresni a nőt, akit gyermekkora óta imád, és még jelen lehet utolsó esküvőjén egy halottal, akinek a vérét Susanna megissza. Az esküvőt celebráló pap pedig nem más, mint Ruskin Bond, az író, akinek Susanna hét férje című könyvéből készült a film.
Tudom, hogy az utolsó előtti mondat nagyon misztikus, és horrorisztikus, de nézzétek meg, nem lövöm le a poént.  
Ringtones (csengőhang) letöltés

Awaara - Full Tone.mp3 (Ringtones)
7 Khoon Maaf (2010) Ringtone
643.07 kb | 18 Hits

 
Awaara - Spl Tone.mp3 (Ringtones)
7 Khoon Maaf (2010) Ringtone
499.7 kb | 19 Hits

 
Awaara - Title Tone.mp3 (Ringtones)
7 Khoon Maaf (2010) Ringtone
363.48 kb | 12 Hits

 
Bekaraan - Fast Tone.mp3 (Ringtones)
7 Khoon Maaf (2010) Ringtone
665.52 kb | 11 Hits

 
Bekaraan - Soft Tone.mp3 (Ringtones)
7 Khoon Maaf (2010) Ringtone
718.58 kb | 8 Hits

 
Darling - Full Tone.mp3 (Ringtones)
7 Khoon Maaf (2010) Ringtone
568.07 kb | 17 Hits

 
Darling - Spl Tone.mp3 (Ringtones)
7 Khoon Maaf (2010) Ringtone
551.74 kb | 14 Hits

Darling - Theme Tone.mp3 (Ringtones)
7 Khoon Maaf (2010) Ringtone
483.88 kb | 14 Hits

 
Dil Dil Hai - Full Tone.mp3 (Ringtones)
7 Khoon Maaf (2010) Ringtone
540.01 kb | 3 Hits

 
Dil Dil Hai - Title Tone.mp3 (Ringtones)
7 Khoon Maaf (2010) Ringtone
419.09 kb | 10 Hits

 
O Mama (Acoustic).mp3 (Ringtones)
7 Khoon Maaf (2010) Ringtone
495.11 kb | 5 Hits

 
O Mama - Clinton Spl.mp3 (Ringtones)
7 Khoon Maaf (2010) Ringtone
481.84 kb | 9 Hits

 
O Mama.mp3 (Ringtones)
7 Khoon Maaf (2010) Ringtone
902.24 kb | 12 Hits

 
Tere liye - Full Tone.mp3 (Ringtones)
7 Khoon Maaf (2010) Ringtone
777.25 kb | 7 Hits

7 Khoon Maaf (2010) Ringtone
448.17 kb | 4 Hits

 
Yeshu - Full Tone.mp3 (Ringtones)
7 Khoon Maaf (2010) Ringtone
690.51 kb | 5 Hits


 
 
Vissza a tartalomhoz