abtumharehawalewatansaathiyo - Bollywood Movie

Tartalomhoz ugrás
filmadatlap > a
Rendező: Anil Sharma
Producer: Anil Sharma
Forgatókönyv: Shaktimaan Talwar
Zeneszerző: Anu Malik
Operatőr: Kabir Lal
Vágó: Ballu SalujaSzereplők:
Amitabh Bachchan (Major General Amarjeet Singh)
Akshay Kumar (Major Rajeev Singh )
Bobby Deol (Captain Kunaljit Singh / Lieutenant Commander Vikramjeet Singh)
Divya Khosla (Shweta Bhansali)
Sandali Sinha (Dr. Sakshi)
Nagma (Aarti V. Singh)
Aarti Chhabria (Trilok's wife)
Kapil Sharma (Captain Trilok Singh)
Surendra Pal
Rajesh Vivek
Vivek Shaq (Captain Sirohi)
Danny Denzongpa (Colonel Ashfaque Khan / Captain K.K. Madan)
Tartalom:
A film 1971-ben az india-pakisztáni háború és Banglades megalakulása idején játszódik. Vikramjeet Singh (Bobby Deol) hadnagy apja és parancsnoka, Amarjeet Singh tábornok (Amitabh Bachchan) az indiai haditengerészet tisztjei. Hajójukat megtámadja egy pakisztáni tengeralattjáró, és a Vikramjeet miután megmenten a száz csapdába esett katonát meghal.
Évekkel később, Vikramjeet fia, Kunaljeet (Bobby Deol) kapitányként csatlakozik a hadsereghez, de belőle hiányoznak azok az erkölcsi értékek, amelyekkel apja és nagyapja önzetlenül szolgálta az országot. Csak saját boldogulása és seftelése érdekli, attól sem riad vissza, hogy hősies szerepet hamisítson magának. Tudomására jut, hogy a lázadó pakisztáni tisztek terroristákal összejátszva leakarják bombázni Bhagwan Shivji Amarnath templomát hogy eltöröljék a hindu vallást és kultúrát egyszer, s mindenkorra. Will Kunaljeet céljává válik ennek megakadályozása, kérdés az, hogy a terroristák, vagy az ő mentőakciója eredményez-e több áldozatot?
A film erős indiai üzeneteket hordoz, de igazi mondani valója a két harcoló nemzet közötti béke szükségességéről szól, de ezt nem sikerül mindenkivel elhitetni. Amitabh Bacchan, a tőle megszokott módon briliánsan játssza a katona szerepet, ám ezzel Bobby Deol játékát még halványabbá teszi. A film kilenc dalt tartalmaz, ami előre vetíti a film hosszát, több mint három órás.
SEGÍTSÉG a film lejátszásához:
- Zárd be középen a reklámot.
- Nyomd meg a lejátszás gombot.
- A felugró ablakokat bezárhatod.
- Ha a videó akadozik, érdemes megállítani, és várni egy kicsit, amíg a videó egy része be nem töltõdik.
Gratulálunk ! Ingyenes VIP tagságod segítségével sikerült belépned a Bollywoodi Letöltés Mezőre :-)
Ha örömöt jelent számodra, hogy ilyen sok magyar feliratos, szinkronos vagy angol feliratos indiai film közül választhatod ki az esti, hétvégi, vagy akár napközbeni szórakozás, kikmapcsolódás lehetőségét, akkor szerezz Te is másoknak örömet és ha teheted töltsd fel az innen leszedett, vagy máshonnan megszerzett filmeket bármilyen ingyenes tárhelyre és küld el nekünk a letöltési linket, linkeket, hogy közkincsé tehessük.
Film, videoklip és filmzene letöltési linkeket, valamint online movie linkeket ITT tudod beküldeni nekünk.

A filmekhez igyekszünk minél több féle letöltési lehetőséget adni, de elsődlegesen a Mega.nz tárhelyre feltett linkeket támogatjuk, mivel ott 4GB-os fájlik egyben feltehető és egyben le is szedhető bármi free fiókkal (ingyenes regisztrációval is), sebesség korlátozás nélkül.
A második kiemelt tárhely szolgáltató a data.hu, de ha ide teszel fel filmeket, akkor darabold a filmet 200 MB-nál nem nagyobb fájlokra, mert akinek nincs oda prémium tagsága, az ennél nagyobb fájlokat egymás után csak cirka egy órás kivárással tölthet le, és csökkentett sebességgel.
Természetesen bármilyen más tárhelyre feltöltött linket is szivesen fogadunk (pl. ulod.to, 9xupload.me, dfiles.eu, uploadbank.com, stb)

Kellemes Kikapcsolódást a filmhez, irány a letöltési link :-)

                                               
Vissza a tartalomhoz