aetbaar - Bollywood Movie

Tartalomhoz ugrás
filmadatlap > a
Rendező: Vikram Bhatt
Producer: H S Billimoria, Jatin Kumar, Khushroo Bhadha, Mandeep Singh
Forgatókönyv: Robin Bhatt, Vikram Bhatt, Sanjeev Duggal
Zeneszerző: Rajesh Roshan
Operatőr: Pravin Bhatt
Vágó: Kuldip K. MehanSzereplők:
Amitabh Bachchan (Dr. Ranveer Malhotra)
John Abraham (Aryan Trivedi )
Bipasha Basu (Ria Malhotra)
Supriya Pilgaonkar (Sheetal Malhotra)
Ali Asghar (Deepak)
Shruti Ulfat
Ramona Sunavala
Tom Alter ( Dr. Freddie )
Sumukhi PendseAmióta Dr. Ranveer Malhotra (Amitabh Bachchan) fia meghal egy autóbalesetben,  azóta nagyon félti a lányát Ria-t  (Bipasha Basu). Amikor Ria találkozik Aryan Trivedi-vel (John Abraham) aki megbabonázza őt, így hamarosan kapcsolat alakul ki közöttük. A túlzott apai szeretet kamaszos lázadással ellenzi a kapcsolatukat.

Ria bemutatja Aryant a szüleinek, az anyja (Supriya Pilgaonkar) azonnal elfogadja a fiatalembert, de sajnos az apja nem olyan lelkes, és nem akarja,  hogy Ria ismét találkozzon vele. Aryan őrülten szerelmes Ria-ba semmiképpen nem hajlandó elhagyni őt.  Ria nem engedelmeskedik az apjának, ezért Dr. Malhotra elhatározza, hogy mélyebbre ás Aryan múltjában, és kétségbeesik amikor megtudja, hogy a lányát valami nagy veszély fenyegeti.

SEGÍTSÉG a film lejátszásához:
- Zárd be középen a reklámot.
- Nyomd meg a lejátszás gombot.
- A felugró ablakokat bezárhatod.
- Ha a videó akadozik, érdemes megállítani, és várni egy kicsit, amíg a videó egy része be nem töltõdik.
Gratulálunk ! Ingyenes VIP tagságod segítségével sikerült belépned a Bollywoodi Letöltés Mezőre :-)
Ha örömöt jelent számodra, hogy ilyen sok magyar feliratos, szinkronos vagy angol feliratos indiai film közül választhatod ki az esti, hétvégi, vagy akár napközbeni szórakozás, kikmapcsolódás lehetőségét, akkor szerezz Te is másoknak örömet és ha teheted töltsd fel az innen leszedett, vagy máshonnan megszerzett filmeket bármilyen ingyenes tárhelyre és küld el nekünk a letöltési linket, linkeket, hogy közkincsé tehessük.
Film, videoklip és filmzene letöltési linkeket, valamint online movie linkeket ITT tudod beküldeni nekünk.

A filmekhez igyekszünk minél több féle letöltési lehetőséget adni, de elsődlegesen a Mega.nz tárhelyre feltett linkeket támogatjuk, mivel ott 4GB-os fájlik egyben feltehető és egyben le is szedhető bármi free fiókkal (ingyenes regisztrációval is), sebesség korlátozás nélkül.
A második kiemelt tárhely szolgáltató a data.hu, de ha ide teszel fel filmeket, akkor darabold a filmet 200 MB-nál nem nagyobb fájlokra, mert akinek nincs oda prémium tagsága, az ennél nagyobb fájlokat egymás után csak cirka egy órás kivárással tölthet le, és csökkentett sebességgel.
Természetesen bármilyen más tárhelyre feltöltött linket is szivesen fogadunk (pl. ulod.to, 9xupload.me, dfiles.eu, uploadbank.com, stb)

Kellemes Kikapcsolódást a filmhez, irány a letöltési link :-)

                                               
Vissza a tartalomhoz