aflatoon - Bollywood Movie

Tartalomhoz ugrás
filmadatlap > a
Rendező: Guddu Dhanoa
Producer: Guddu Dhanoa, Lalit Kapoor, Raju Narula
Forgatókönyv: Rumi Jaffery, Robin Henry
Zeneszerző: Dilip Sen, Sameer Sen
Operatőr: Sripad V. Natu
Vágó: A. Muthu


Szereplők:
Akshay Kumar (Rocky / Raja / Parimal Chaturvedi)
Urmila Matondkar (Pooja)
Anupam Kher (Vidya Prakash)
Shazia Malik (Sonia)
Farida Jalal (Raja's mother)
Rajesh Joshi
Sonia Sahni (College professor)
Tiku Talsania (Police Inspector)
Harish Patel (Police Commissioner)


A hasznavehetetlen Raja (Akshay Kumar) mindent megpróbál, hogy  meggazdagodjon. Beleszeret egy jómódú lányba Pooja-ba (Urmila Matondkar), majd idővel elnyeri a szeretett nő szívét. A baj akkor kezdődik, amikor Pooja apja Prakash (Anupam Kher) tévedésből összekeveri Raja-t, Rocky-val  (Akshay Kumar játssza ezt a szerepet is), aki hasonmása a kegyetlen bűnözőnek Rockynak, aki pénzért zsarolja az embereket, és megöléssel fenyegeti őket, amennyiben nem fizetnek neki. Prakash is a Rocky listáján van, ezért Raja segítségét kéri, majd ő eljátssza Rocky szerepét, hogy megszerezze a gengszter titkait és megkaparintsa Prakash pénzét......
SEGÍTSÉG a film lejátszásához:
- Zárd be középen a reklámot.
- Nyomd meg a lejátszás gombot.
- A felugró ablakokat bezárhatod.
- Ha a videó akadozik, érdemes megállítani, és várni egy kicsit, amíg a videó egy része be nem töltõdik.
Gratulálunk ! Ingyenes VIP tagságod segítségével sikerült belépned a Bollywoodi Letöltés Mezőre :-)
Ha örömöt jelent számodra, hogy ilyen sok magyar feliratos, szinkronos vagy angol feliratos indiai film közül választhatod ki az esti, hétvégi, vagy akár napközbeni szórakozás, kikmapcsolódás lehetőségét, akkor szerezz Te is másoknak örömet és ha teheted töltsd fel az innen leszedett, vagy máshonnan megszerzett filmeket bármilyen ingyenes tárhelyre és küld el nekünk a letöltési linket, linkeket, hogy közkincsé tehessük.
Film, videoklip és filmzene letöltési linkeket, valamint online movie linkeket ITT tudod beküldeni nekünk.

A filmekhez igyekszünk minél több féle letöltési lehetőséget adni, de elsődlegesen a Mega.nz tárhelyre feltett linkeket támogatjuk, mivel ott 4GB-os fájlik egyben feltehető és egyben le is szedhető bármi free fiókkal (ingyenes regisztrációval is), sebesség korlátozás nélkül.
A második kiemelt tárhely szolgáltató a data.hu, de ha ide teszel fel filmeket, akkor darabold a filmet 200 MB-nál nem nagyobb fájlokra, mert akinek nincs oda prémium tagsága, az ennél nagyobb fájlokat egymás után csak cirka egy órás kivárással tölthet le, és csökkentett sebességgel.
Természetesen bármilyen más tárhelyre feltöltött linket is szivesen fogadunk (pl. ulod.to, 9xupload.me, dfiles.eu, uploadbank.com, stb)

Kellemes Kikapcsolódást a filmhez, irány a letöltési link :-)

                                               
Vissza a tartalomhoz