airlift - Bollywood Movie

Tartalomhoz ugrás
filmadatlap > a
Rendező: Raja Menon
Producer: Nikhil Advani, Monisha Adwani, Aruna Bhatia, Madhu G. Bhojwani, Bhushan Kumar, Krishan Kumar, Vikram Malhotra
Forgatókönyv: Raja Menon, Ritesh Shah
Zeneszerző: Amaal Mallik, Ankit Tiwari, Arijit Dutta
Operatőr: Priya Seth
Vágó: Hemanti SarkarSzereplők:
Akshay Kumar (Ranjit Katyal)
Nimrat Kaur (Amrita Katyal)
Taranjit Kaur (Nair's wife)
Feryna Wazheir (Tasneem)
Inaamulhaq  (Major Khalaf Bin Zayd)
Ninad Kamat (Kurien)
Purab Kohli  (Ibrahim Durrani)
Sameer Ali Khan (Prince)
Nissar Khan (Ashok)
Kumud Mishra (Sanjeev Kohli)
Prakash Belawadi (George Kutty)
Avtar Gill


Amikor Irak megtámadja Kuvaitot 1990 Augusztusában, egy indiai üzletember Ranjit Katyal (Akshay Kumar) nagyszabásu üzletet köt a kuvaiti Emírrel. Katyal könyörtelen üzletember, aki bármit megtesz és bármilyen messzire elmegy a nyereség érdekében. Ő sikeres ember és jó kapcsolatai vannak Kuvaitban és Irakban egyaránt. Katyalnak egy szép kastélya van Kuvaitban, amelyben boldogan él feleségével Amritával (Nimrat Kaur) és kislányával Simuval. Katyal kuvaitinak vallja magát mégis ő lesz a szóvivője 175.000 ott rekedt indiai honfitársának annak ellenére, hogy általában megvetően bánik velük.


Ha szeretnéd HD minőségben nézni a filmet, felugró reklámablakok, hirdetések nélkül, és nem szeretnél virust kapni a gépedre az Online filmek megosztó oldalairól, akkor itt jobb oldalt klikk a kis képre....
     

Ha a szokott módon néznéd kisebb sávszéleséggel a youwatch szerveréről, akkor azt lenti lejátszóablakban a középsó reklám felület kiiktatása után teheted meg, ennél részletesebb leírás a működésről, lásd a lejátszó ablak alatt...SEGÍTSÉG a film lejátszásához:
- Zárd be középen a reklámot.
- Nyomd meg a lejátszás gombot.
- A felugró ablakokat bezárhatod.
- Ha a videó akadozik, érdemes megállítani, és várni egy kicsit, amíg a videó egy része be nem töltõdik.
Gratulálunk ! Ingyenes VIP tagságod segítségével sikerült belépned a Bollywoodi Letöltés Mezőre :-)
Ha örömöt jelent számodra, hogy ilyen sok magyar feliratos, szinkronos vagy angol feliratos indiai film közül választhatod ki az esti, hétvégi, vagy akár napközbeni szórakozás, kikmapcsolódás lehetőségét, akkor szerezz Te is másoknak örömet és ha teheted töltsd fel az innen leszedett, vagy máshonnan megszerzett filmeket bármilyen ingyenes tárhelyre és küld el nekünk a letöltési linket, linkeket, hogy közkincsé tehessük.
Film, videoklip és filmzene letöltési linkeket, valamint online movie linkeket ITT tudod beküldeni nekünk.

A filmekhez igyekszünk minél több féle letöltési lehetőséget adni, de elsődlegesen a Mega.nz tárhelyre feltett linkeket támogatjuk, mivel ott 4GB-os fájlik egyben feltehető és egyben le is szedhető bármi free fiókkal (ingyenes regisztrációval is), sebesség korlátozás nélkül.
A második kiemelt tárhely szolgáltató a data.hu, de ha ide teszel fel filmeket, akkor darabold a filmet 200 MB-nál nem nagyobb fájlokra, mert akinek nincs oda prémium tagsága, az ennél nagyobb fájlokat egymás után csak cirka egy órás kivárással tölthet le, és csökkentett sebességgel.
Természetesen bármilyen más tárhelyre feltöltött linket is szivesen fogadunk (pl. ulod.to, 9xupload.me, dfiles.eu, uploadbank.com, stb)

Kellemes Kikapcsolódást a filmhez, irány a letöltési link :-)

                                               
Vissza a tartalomhoz