aitraaz - Bollywood Movie

Tartalomhoz ugrás
filmadatlap > a
Rendező: Abbas Alibhai Burmawalla, Mastan Alibhai Burmawalla
Producer: Subhash Ghai
Forgatókönyv: Shyam Goel
Zeneszerző: Himesh Reshammiya
Operatőr: Ravi Yadav
Vágó: Hussain A. BurmawalaSzereplők:
Akshay Kumar (Raj Malhotra)
Kareena Kapoor (Priya Saxena)
Priyanka Chopra (Mrs. Sinia Roy)
Amrish Puri (Rnajit Roy)
Paresh Rawal (Advocate Patel)
Annu Kapoor (Barrister Ram Choitrani)
Suresh Bhagwat (Bhagwat, Sonia's PA)
Kamal Chopra
Firoz Irani
Dinesh Lamba
Anil Nagrath
Juliette Navis 
Ismét egy Hollywoodi film Bollywoodi adaptációja, mert az Aitraaz a Michael Crichton regényéből készült Zaklatás című film átdolgozása, az indiai közönség igényei szerint.
 
A film érdekes, Indiában szokatlan témát, mutat be, számtalan Bollywoodi filmben fordul elő hogy megerőszakolnak egy nőt, de fordítva nem jellemző téma.
 
Sikeres üzletember Raj Malhotra (Akshay Kumar) tudja, hogy minden összejön neki az életben, munkahelyén megbecsülik, jó módú, szép felesége van Prya (Kareena Kapoor). Ám amikor úgy érzi, nem kívánhat ennél többet, a dolgok a fejükre állnak. Főnökének a felesége Sonia (Priyanka Chopra), az ő egykori barátnője, munkahelyi feletteseként sétál be újra az életébe, azzal a nem titkolt szándéka, hogy felmelegítsék egykori kapcsolatukat. Mivel Raj visszautasítja közeledését, nemi erőszakkal vádolja meg, így a férfinek nincs más lehetősége, mint jogász felesége segítségével beperli a nőt szexuális zaklatásért.
 
Akshay Kumar, jó Raj szerepében, és férfiasabb jelenség, mint amerikai társa. Kareena Kapoor nagyon jó, mint a férjéért küzdő feleség Priya. De Aitraaz teljesen egészében Priyanka Chopra jutalomjátéka, aki egyszerűen fantasztikus, az ördögi vamp, a fondorlatos manipulátor Soniaként.
 
A zene vibráló. A történet érdekes, annak is aki látta az amerikai változatot,The direction is superb.Priyanka Chopra is exceptional. a kivitelezés jó. Priyanka Chopra kivételes (Demi Moor csak jelenthet neki), megtöri azt a sztereotípiát, hogy modellből nem lehet jó színésznő, csak miatta érdemes megnézni a filmet.
 
Aitraaz több elismerést is kapott, különösen a Priyanka, aki az 50. Filmfare Awards két jelölését is magáénak tudhatja: legjobb női mellékszereplőét és a legjobb negatív szerepét. Ez utóbbit meg is nyerte, így Ő lett a második (és egyben utolsó) színésznő, aki megkapta ezt a díjat. Emellett a bengáli Film Újságírók Szövetsége neki ítélte a legjobb női mellékszereplő-, és a legjobb negatív színész díját. A film tíz jelölést kapott a 2005-ös iIFA Awards-on, melyből hármat valóra is váltott.
Ha szeretnéd HD minőségben nézni a filmet, felugró reklámablakok, hirdetések nélkül, és nem szeretnél virust kapni a gépedre az Online filmek megosztó oldalairól, akkor itt jobb oldalt klikk a kis képre....
     

Ha a szokott módon néznéd kisebb sávszéleséggel a youwatch szerveréről, akkor azt lenti lejátszóablakban a középsó reklám felület kiiktatása után teheted meg, ennél részletesebb leírás a működésről, lásd a lejátszó ablak alatt...SEGÍTSÉG a film lejátszásához:
- Zárd be középen a reklámot.
- Nyomd meg a lejátszás gombot.
- A felugró ablakokat bezárhatod.
- Ha a videó akadozik, érdemes megállítani, és várni egy kicsit, amíg a videó egy része be nem töltõdik.
Gratulálunk ! Ingyenes VIP tagságod segítségével sikerült belépned a Bollywoodi Letöltés Mezőre :-)
Ha örömöt jelent számodra, hogy ilyen sok magyar feliratos, szinkronos vagy angol feliratos indiai film közül választhatod ki az esti, hétvégi, vagy akár napközbeni szórakozás, kikmapcsolódás lehetőségét, akkor szerezz Te is másoknak örömet és ha teheted töltsd fel az innen leszedett, vagy máshonnan megszerzett filmeket bármilyen ingyenes tárhelyre és küld el nekünk a letöltési linket, linkeket, hogy közkincsé tehessük.
Film, videoklip és filmzene letöltési linkeket, valamint online movie linkeket ITT tudod beküldeni nekünk.

A filmekhez igyekszünk minél több féle letöltési lehetőséget adni, de elsődlegesen a Mega.nz tárhelyre feltett linkeket támogatjuk, mivel ott 4GB-os fájlik egyben feltehető és egyben le is szedhető bármi free fiókkal (ingyenes regisztrációval is), sebesség korlátozás nélkül.
A második kiemelt tárhely szolgáltató a data.hu, de ha ide teszel fel filmeket, akkor darabold a filmet 200 MB-nál nem nagyobb fájlokra, mert akinek nincs oda prémium tagsága, az ennél nagyobb fájlokat egymás után csak cirka egy órás kivárással tölthet le, és csökkentett sebességgel.
Természetesen bármilyen más tárhelyre feltöltött linket is szivesen fogadunk (pl. ulod.to, 9xupload.me, dfiles.eu, uploadbank.com, stb)

Kellemes Kikapcsolódást a filmhez, irány a letöltési link :-)

                                               
Vissza a tartalomhoz