ajnabee - Bollywood Movie

Tartalomhoz ugrás
filmadatlap > a
Rendező: Abbas Alibhai Burmawalla, Mastan Alibhai Burmawalla
Producer: Vijay Galani
Forgatókönyv: Robin Bhatt, Sanjeev Duggal
Zeneszerző: Anu Malik, Surinder Sodhi
Operatőr: Rajan Kinagi
Vágó: Hussain A BurmawalaSzereplők:
Akshay Kumar (Vikram Bajaj)
Bobby Deol (Raj Malhotra)
Kareena Kapoor (Priya Malhotra)
Bipasha Basu (Sonia)
Johnny Lever (Banu Pradhan)
Amita Nangia (Champa Devi)
Sheela Sharma (Vina Chandra Devi)
Narendra Bedi (Lakhan Pal)
Amrit Patel
Sharat Saxena (Detective from insurance company )
Dalip Tahil (Priya's father)
Mink Singh (Sonia)Raj (Bobby Deol) és Priya (Kareena Kapoor) véletlenül találkoznak, és szeretnek bele egymásba. They marry and reside in Switzerland , where they meet another Indian couple: Vikram Bajaj ( Akshay Kumar ) and Sonia ( Bipasha Basu ). Hamarosan össze házasodnak, s ezután Svájcba költöznek. A szomszédban szintén egy fiatal indiai pár él Vikram Bajaj (Akshay Kumar) és Sonia (Bipasha Basu). The couples quickly become friends and decide to go on a Christmas vacation together to Mauritius . A két pár hamar barátságot köt és rendszeresen közös programokat szerveznek. Az élet tökéletesnek tűnik, amikor is egy nap Raj Vikram házában ébred, majd megtudja, hogy Soniát meggyilkolták, és Vikram őt vádolja gyilkossággal.
Ha valaki 1992-ből a Felelősségük teljes tudatában-t /Consenting Adults/ véli felfedezve a filmben nem téved, mert annak a történetnek Bollywood által frissített verzióját láthatja. A befejezés nem az eredeti történet szerint alakul......
Akshay Kumar meggyőző, mint velejéig romlott manipulátor. Kareena Kapoor és Bobby Deol hozzák a saját karekterüket, Bipasha Basu viszont magabiztosan debütál a filmben. Jól hozzák az idegen országban élő sikeres indiaiak életét.
Tartalom:
Raj (Bobby Deol) és Priya (Kareena Kapoor) véletlenül találkoznak, és szeretnek bele egymásba. Hamarosan össze házasodnak, s ezután Svájcba költöznek. A szomszédban szintén egy fiatal indiai pár él Vikram Bajaj (Akshay Kumar) és Sonia (Bipasha Basu). A két pár hamar barátságot köt és rendszeresen közös programokat szerveznek. Az élet tökéletesnek tűnik, amikor is egy nap Raj Vikram házában ébred, majd megtudja, hogy Soniát meggyilkolták, és Vikram őt vádolja gyilkossággal.
Ha valaki 1992-ből a Felelősségük teljes tudatában-t /Consenting Adults/ véli felfedezni a filmben nem téved, mert annak a történetnek Bollywood által frissített verzióját láthatja. A befejezés nem az eredeti történet szerint alakul......
Akshay Kumar meggyőző, mint velejéig romlott manipulátor. Kareena Kapoor és Bobby Deol hozza a saját karekterét, Bipasha Basu viszont magabiztosan debütál a filmben, kitűnően megmutatva az idegen országban élő sikeres indiaiak életét.
Ha szeretnéd HD minőségben nézni a filmet, felugró reklámablakok, hirdetések nélkül, és nem szeretnél virust kapni a gépedre az Online filmek megosztó oldalairól, akkor itt jobb oldalt klikk a kis képre....
     

Ha a szokott módon néznéd kisebb sávszéleséggel a youwatch szerveréről, akkor azt lenti lejátszóablakban a középsó reklám felület kiiktatása után teheted meg, ennél részletesebb leírás a működésről, lásd a lejátszó ablak alatt...SEGÍTSÉG a film lejátszásához:
- Zárd be középen a reklámot.
- Nyomd meg a lejátszás gombot.
- A felugró ablakokat bezárhatod.
- Ha a videó akadozik, érdemes megállítani, és várni egy kicsit, amíg a videó egy része be nem töltõdik.
Gratulálunk ! Ingyenes VIP tagságod segítségével sikerült belépned a Bollywoodi Letöltés Mezőre :-)
Ha örömöt jelent számodra, hogy ilyen sok magyar feliratos, szinkronos vagy angol feliratos indiai film közül választhatod ki az esti, hétvégi, vagy akár napközbeni szórakozás, kikmapcsolódás lehetőségét, akkor szerezz Te is másoknak örömet és ha teheted töltsd fel az innen leszedett, vagy máshonnan megszerzett filmeket bármilyen ingyenes tárhelyre és küld el nekünk a letöltési linket, linkeket, hogy közkincsé tehessük.
Film, videoklip és filmzene letöltési linkeket, valamint online movie linkeket ITT tudod beküldeni nekünk.

A filmekhez igyekszünk minél több féle letöltési lehetőséget adni, de elsődlegesen a Mega.nz tárhelyre feltett linkeket támogatjuk, mivel ott 4GB-os fájlik egyben feltehető és egyben le is szedhető bármi free fiókkal (ingyenes regisztrációval is), sebesség korlátozás nélkül.
A második kiemelt tárhely szolgáltató a data.hu, de ha ide teszel fel filmeket, akkor darabold a filmet 200 MB-nál nem nagyobb fájlokra, mert akinek nincs oda prémium tagsága, az ennél nagyobb fájlokat egymás után csak cirka egy órás kivárással tölthet le, és csökkentett sebességgel.
Természetesen bármilyen más tárhelyre feltöltött linket is szivesen fogadunk (pl. ulod.to, 9xupload.me, dfiles.eu, uploadbank.com, stb)

Kellemes Kikapcsolódást a filmhez, irány a letöltési link :-)

                                               
Vissza a tartalomhoz