anamalai - Bollywood Movie

Tartalomhoz ugrás
filmadatlap > a
Rendező:
Producer: Alex Gregory
Forgatókönyv: Harry Marshall
Zeneszerző: Laura Karpman
Operatőr:
Vágó:Szereplők:
Anne Bancroft


Ahol a Nyugati-Ghátok vonulatai Dél-India izzó homályába hanyatlanak, egy magányos hegyorom emeli büszkén a magasba a fejét - s vele együtt az ormányát is. Ez a magaslat ugyanis a szentként tisztelt Anamalai, a híres Elefánt-hegy, melynek sziluettje félreérthetetlenül a szubkontinens jelképállatát formázza. Természetes hát, hogy a lejtők rózsafa- és bambuszerdei mélyén az elefántok itt tökéletes szabadságban kóborolhatnak - hiszen nem mások ők, mint Ganesh, az elefántfejű istenség földi megtestesítői, aki a hinduk hite szerint minden akadályt képes elgördíteni az igazság útjából.
SEGÍTSÉG a film lejátszásához:
- Zárd be középen a reklámot.
- Nyomd meg a lejátszás gombot.
- A felugró ablakokat bezárhatod.
- Ha a videó akadozik, érdemes megállítani, és várni egy kicsit, amíg a videó egy része be nem töltõdik.
Gratulálunk ! Ingyenes VIP tagságod segítségével sikerült belépned a Bollywoodi Letöltés Mezőre :-)
Ha örömöt jelent számodra, hogy ilyen sok magyar feliratos, szinkronos vagy angol feliratos indiai film közül választhatod ki az esti, hétvégi, vagy akár napközbeni szórakozás, kikmapcsolódás lehetőségét, akkor szerezz Te is másoknak örömet és ha teheted töltsd fel az innen leszedett, vagy máshonnan megszerzett filmeket bármilyen ingyenes tárhelyre és küld el nekünk a letöltési linket, linkeket, hogy közkincsé tehessük.
Film, videoklip és filmzene letöltési linkeket, valamint online movie linkeket ITT tudod beküldeni nekünk.

A filmekhez igyekszünk minél több féle letöltési lehetőséget adni, de elsődlegesen a Mega.nz tárhelyre feltett linkeket támogatjuk, mivel ott 4GB-os fájlik egyben feltehető és egyben le is szedhető bármi free fiókkal (ingyenes regisztrációval is), sebesség korlátozás nélkül.
A második kiemelt tárhely szolgáltató a data.hu, de ha ide teszel fel filmeket, akkor darabold a filmet 200 MB-nál nem nagyobb fájlokra, mert akinek nincs oda prémium tagsága, az ennél nagyobb fájlokat egymás után csak cirka egy órás kivárással tölthet le, és csökkentett sebességgel.
Természetesen bármilyen más tárhelyre feltöltött linket is szivesen fogadunk (pl. ulod.to, 9xupload.me, dfiles.eu, uploadbank.com, stb)

Kellemes Kikapcsolódást a filmhez, irány a letöltési link :-)

                                               
Vissza a tartalomhoz