andaaz - Bollywood Movie

Tartalomhoz ugrás
filmadatlap > a
Rendező: Raj Kanwar
Producer: Suneel Darshan
Forgatókönyv: Robin Bhatt, Shyam Goel
Zeneszerző: Nadeem-Shravan
Operatőr: Ishwar R. Bidri
Vágó: Sanjay Sankla
Szereplők:
Akshay Kumar (Raj Malhotra)
Lara Dutta (Kajal Singhania )
Priyanka Chopra (Jiya Singhania)
Rajeev Verma (Mr. Eeshwar Singhania)
Pankaj Dheer (prof. Rohit Malhotra)
Gajendra Chouhan (Mr. Sahay)
Vivek Shaq (Raunaq)
Vishwajeet Pradhan (Mr. Singhaniya's brother)
Prithvi Zutshi (Mr. Singhaniya's brother)
Ghanshyam Rohera (Ram SIngh)
Bobby Bedi
Master Mohit (young Raj Malhotra)


A fiatal Raj Malhotra (Akshay Kumar) együtt él bátyjával Rohittal (Pankaj Dheer) és annak családjával. Baleset következtében Raj eltöri a lábát,  így egy jó ideig nem tud vele mozogni, összeforr ugyan a törött csontja, de pszichológiai okok miatt mégis képtelen járni.

Amikor a Malhotra család Dehradun-ba költözik,  Raj összebarátkozik Kajal-al  (Lara Dutta) aki a szomszédban lakik,  majd kiderül, hogy mindkettőjük közös szenvedélye a repülés. Kajal ösztönzően hat Raj-ra így újra talpra tud állni. Évekkel később is megmarad a barátságuk, és mindenki arra számít,  hogy hamarosan összeházasodnak.  Raj titokban szereti Kajalt csak várja a megfelelő pillanatot, hogy megkérje a lány kezét. Azonban Kajal csak a legjobb barátjának tekinti Rajot.
Rajot az indiai légierőbe toborozzák, így másfél éves kiképzésre kell mennie. Ahogy eltelik a másfél év  Raj siet Kajal-hoz,  hogy megkérje a kezét, de akkor tudja meg,  hogy Kajal a szivét már odaadta egy multimilliomosnak Karan Singhania (Aman Verma). Raj sok boldogságot kiván a lánynak de nem fedi fel valódi érzéseit. Kajal és Karan összeházasodnak majd egy nagy fogadást tartanak,  ahol Kajal megtudja mit érez iránta Raj.  Nagyon bántja a dolog,  hogy nem vette észre Raj érzéseit,  így megkéri a barátját,  hogy  élje a saját életét hiszen ő már férjes asszony. Ezt követően a Malhotra család Nainital-ba költözik,  Rajot pedig Cape Town-ba vezénylik további kiképzésre........


SEGÍTSÉG a film lejátszásához:
- Zárd be középen a reklámot.
- Nyomd meg a lejátszás gombot.
- A felugró ablakokat bezárhatod.
- Ha a videó akadozik, érdemes megállítani, és várni egy kicsit, amíg a videó egy része be nem töltõdik.
Gratulálunk ! Ingyenes VIP tagságod segítségével sikerült belépned a Bollywoodi Letöltés Mezőre :-)
Ha örömöt jelent számodra, hogy ilyen sok magyar feliratos, szinkronos vagy angol feliratos indiai film közül választhatod ki az esti, hétvégi, vagy akár napközbeni szórakozás, kikmapcsolódás lehetőségét, akkor szerezz Te is másoknak örömet és ha teheted töltsd fel az innen leszedett, vagy máshonnan megszerzett filmeket bármilyen ingyenes tárhelyre és küld el nekünk a letöltési linket, linkeket, hogy közkincsé tehessük.
Film, videoklip és filmzene letöltési linkeket, valamint online movie linkeket ITT tudod beküldeni nekünk.

A filmekhez igyekszünk minél több féle letöltési lehetőséget adni, de elsődlegesen a Mega.nz tárhelyre feltett linkeket támogatjuk, mivel ott 4GB-os fájlik egyben feltehető és egyben le is szedhető bármi free fiókkal (ingyenes regisztrációval is), sebesség korlátozás nélkül.
A második kiemelt tárhely szolgáltató a data.hu, de ha ide teszel fel filmeket, akkor darabold a filmet 200 MB-nál nem nagyobb fájlokra, mert akinek nincs oda prémium tagsága, az ennél nagyobb fájlokat egymás után csak cirka egy órás kivárással tölthet le, és csökkentett sebességgel.
Természetesen bármilyen más tárhelyre feltöltött linket is szivesen fogadunk (pl. ulod.to, 9xupload.me, dfiles.eu, uploadbank.com, stb)

Kellemes Kikapcsolódást a filmhez, irány a letöltési link :-)

                                               
Vissza a tartalomhoz