athidhi - Bollywood Movie

Tartalomhoz ugrás
filmadatlap > a
Rendező: Reddy Surender
Producer: Ronnie Screwvala, Siddharth Roy Kapoor, Ramesh Babu
Forgatókönyv: Prakash Kothare, Reddy Surender
Zeneszerző: Mani Sharma
Operatőr: Sameer Reddy
Vágó: Gowtham Raju


Szereplők:
Mahesh Babu (Athidhi / Aditya)
Amrita Rao (Amrita Goutham)
Baby Anni (Aishwarya )
Malaika Arora (Dancer / Singer)
Brahmanandam (Shivram)
Vajja Venkata Giridhar (Hero friend)
Hema (Aishwarya's mom)
Rajeev Kanakala (S. Goutham)
Kota
Srinivasa Rao Kota
Venu Madhav
MelkoteEgy Sunil nevű árva fiú járja Delhi utcáit munkát keresve. Miközben léggömböket árul, meglát egy kislányt Amritat, és neki ajándékoz egy lufit.  Néhány nappal később vihar tör ki,  es Amrita meglátja a fiút elázva a szakado esőben, megsajnálja, és ad neki egy  esernyőt.   A nagy szél kikapja a fiú kezéből az esernyőt, és elsodorja egy
veszélyes  útszakaszra,  amit a  vihar rongált meg.  Eppen arra halad autoval  Amrita csaladja,  ezert a fiú megállítja,  és figyelmezteti őket,  hogy ne menjenek arra mert  veszelyes.  Mivel a fiú megmenti a csaladot, ezért
befogadják  őt,  majd Athidhi-nak nevezik el, ami "vendéget" jelent.  Egy nap együtt utazik a család,  amikor egy pszihopata kamasz megállitja őket,  és pénzt követel tőlük,  majd hirtelen dühében lelövi  a szülőket,  mondvan, hogy a "pénz nem elég"  közben leejteti a fegyverét.   Athidhi felemeli  a pisztolyt a földről,  igy a közelben lévő emberek  azt hiszik,  hogy ő lőtte le Amrita szüleit, sőt még a lány is abban a hitben van.  A rendőrség elkapja őt,  és börtönbe zárják.
Tizennégy évvel később  Athidhi (Mahesh Babu) kiszabadul a börtönből,  és mindent felkutat, hogy megtalálja a pszichopata tinédzsert, aki megölte  Amrita szüleit
Ha szeretnéd HD minőségben nézni a filmet, felugró reklámablakok, hirdetések nélkül, és nem szeretnél virust kapni a gépedre az Online filmek megosztó oldalairól, akkor itt jobb oldalt klikk a kis képre....
     

Ha a szokott módon néznéd kisebb sávszéleséggel a youwatch szerveréről, akkor azt lenti lejátszóablakban a középsó reklám felület kiiktatása után teheted meg, ennél részletesebb leírás a működésről, lásd a lejátszó ablak alatt...Gratulálunk ! Ingyenes VIP tagságod segítségével sikerült belépned a Bollywoodi Letöltés Mezőre :-)
Ha örömöt jelent számodra, hogy ilyen sok magyar feliratos, szinkronos vagy angol feliratos indiai film közül választhatod ki az esti, hétvégi, vagy akár napközbeni szórakozás, kikmapcsolódás lehetőségét, akkor szerezz Te is másoknak örömet és ha teheted töltsd fel az innen leszedett, vagy máshonnan megszerzett filmeket bármilyen ingyenes tárhelyre és küld el nekünk a letöltési linket, linkeket, hogy közkincsé tehessük.
Film, videoklip és filmzene letöltési linkeket, valamint online movie linkeket ITT tudod beküldeni nekünk.

A filmekhez igyekszünk minél több féle letöltési lehetőséget adni, de elsődlegesen a Mega.nz tárhelyre feltett linkeket támogatjuk, mivel ott 4GB-os fájlik egyben feltehető és egyben le is szedhető bármi free fiókkal (ingyenes regisztrációval is), sebesség korlátozás nélkül.
A második kiemelt tárhely szolgáltató a data.hu, de ha ide teszel fel filmeket, akkor darabold a filmet 200 MB-nál nem nagyobb fájlokra, mert akinek nincs oda prémium tagsága, az ennél nagyobb fájlokat egymás után csak cirka egy órás kivárással tölthet le, és csökkentett sebességgel.
Természetesen bármilyen más tárhelyre feltöltött linket is szivesen fogadunk (pl. ulod.to, 9xupload.me, dfiles.eu, uploadbank.com, stb)

Kellemes Kikapcsolódást a filmhez, irány a letöltési link :-)

                                               
Vissza a tartalomhoz