GY.I.K. - Bollywood Movie

Tartalomhoz ugrás
Klikkelj a kiválasztott kérdésre, és kinyilik egy kis ablak benne a kérdésre adott válasszal....

ha nem vagy elégedett a válasszal, többet szeretnél tudni, nem értetted meg így téjes mértékben vagy épp nem találtad meg itt a feltenni kívánt kérdésedet, akkor lépj be az Regisztráció,Üzi menüpoentban és ott írhatsz nekem, amire igyekszem 24 orán belül válaszolni, vagy az oldal fejlécében baloldalt ott találod az admin inline Chat gombot. Klikkel a klikk szóra a gombon belül és akkor ha online vagyok azonnal kérdezhetsz és írom is a választ, ha nem lennén online, akkor pedig amint elérhető leszek azonnal válaszolok.
Hogyan nézek online filmet?
1. verzió
online megosztó oldalakról bejétszható filmek esetén (youwatch, vidto, stb), ahol meg kell szabadulnok a felugró reklán ablakoktól :-(
1.lépés keresd meg az online film adatlapját ( premier filmek, filmek abc, filmek év, filmográfia menüpontok alatt klikkelj a kiválasztott film borítójára)
2.lépés A filmadatlapon keresd meg a free online movie képet és kattints rá.

3.lépés a filmes oldalon x-eld ki a hírdetéseket. (ezt olykor kétszer, esetleg háromszor is meg kell tenned)

4.lépés kattints a lejátszás gombra!

5.lépés élvezd a filmet

2. verzió
Online filmnézés, felugró ablakok, reklámok, kattintás vadász oldalak beúszása nélkül (ez még nem minden filmnél elérhető, de a magyar feliratos, szinkronos filmek közül egyre többnél.

1. Ahol az alábbi szöveget találod a free movie online gombra kattintás után: Ha szeretnéd HD minőségben nézni a filmet, felugró reklámablakok, hirdetések nélkül, és nem szeretnél virust kapni a gépedre az Online filmek megosztó oldalairól, akkor itt jobb oldalt klikk a kis képre.... Ráadásul a lejátszó ablak bal felső sarkában ott a download gomb, tehát nem csak lejátszani, de akár lejátszás nélkül vagy azzal egyidejűleg letölteni is le tudod a filmet :-) a lejátszó ablak aljén középen a hnagszoró gomb melletti dupla nyilas gombbal pedig teljes képernyőre nyitható a kép, hogy még szebb, még élvezetesebb legyen a film :-)  Ha ezt olvastad, akkor jó helyen jársz :-)
2. A szöveg mellett, alatt egy iylen képet is látsz, de nem erre kell klikkelni:

3. A fenti kép mellett látsz egy pici kis ablakot, benne a film egy részhletének képével, na erre kell klikkelni (a te gépeden történt beállítás alapján 1x vagy 2xgyorsan) illetve a kis ablak fölé viszed az ablakot és alul kinyilik a vezérlő sáv benne az indító (nyil körben) gombbal, klikk erre a gombra.
4. elindul a film a kis ablakban, de ne ilyw picibe nézd :-) ott van a lejéátszó ablak legszélén baloldalt egy körben négy nyiulacska gomb, klikk és teljes képernyő módra vált.
5. élvezd a filmet felugró ablakok, reklámon, klikk vadászat és vírusok nélkül HD minőségban !!!  :-)

Vissza a tartalomhoz