happynewyear - Bollywood Movie

Tartalomhoz ugrás
filmadatlap > h
Rendező: Farah Khan
Producer: Gauri Khan
Forgatókönyv: Farah Khan , Mayur Puri
Zeneszerző: Vishal Shekhar, John Stewart Eduri
Operatőr: Manush Nandan
Vágó: Anand Subaya


Szereplők:
Shah Rukh Khan (Charlie)
Deepika Padukone (Mohini Joshi)
Abhishek Bachchan (Nandu Bhide / Vicky Groover)
Anupam Kher (Manohar Sharma)
Anurag Kashyap
Boman Irani (Tammy Irani)
Jackie Shroff (Charan Groover)
Sonu Sood (Jag)
Prabhudheva (Dance Teacher)
Sarah-Jane Dias (Laila)


Chandramohan Manohar Sharma,  ismertebb nevén Charlie (Shah Rukh Khan) egy utcai harcos, aki már 8 éve arra vágyik, hogy a bosszút állhasson Charan Grover-en (Jackie Shroff).  Ugyanis az történt, hogy Charlie apja  Manohar aki  mérnök,  megismerkedik Charan Grover-rel egy afrikai gyémánt kereskedővel,  majd Charan  megbizást ad Manoharnak, hogy építsen egy áthatolhatatlan páncéltermet.  Miután a páncélterem elkészül, Charan elkábítja Manohart,  és ellopja a Shalimar gyémántokat.  Charlie édesapját vádolják a lopással, igy börtönbe zárják.
Charlie megtudja az újságokból, hogy a Shalimar gyémántokat az Atlantis Palm szállodába fogják szállitani Karácsony estéjén, ezért úgy dönt, hogy ellopja ugyanazokat a gyémántokat,  hogy Grovert gyanúsitsák majd a lopással,  és börtönbe kerüljön.  Ennek a tervnek a megvalósításához azonban,  egy dinamikus csapatot kell összeállítania.
Charlie első választása Jag-re (Sonu Sood) esik, ő egy halláscsökkent fiatalember, aki nagyon dühös, ha valaki az édesanyját emlegeti. A második csapattag Tammy (Boman Iráni) egy túlsúlyos fickó, aki epilepsziás rohamokkal küzd, amúgy Tammy és Manohar nagyon jó barátok voltak annak idején.  A harmadik tag Rohan Singh (Vivaan Shah) egy fiatal hacker, aki képes feltörni a Shalimar számítógépes rendszerét.
Alapos kutatás után rájönnek, hogy a páncélterem egy biometrikus zárral (ujjlenyomat zár) működik, de az a probléma, hogy csak egy ember tudja kinyitni, mégpedig Charan fia,  Vicky Grover. Így igénybe veszik a hasonmását Nandu Bhide (Abhishek Bachchan) személyében.
De ahhoz, hogy az Atlantis Palm szállodába, és a Shalimar gyémántok közelébe kerüljenek, részt kell venniük a Tánc Világbajnokságon (WDC) amelyet ott rendeznek meg, valamint ők fogják képviselni Indiát.  Persze táncolni egyikőjük sem tud,  ezért egy bártáncosnőt Mohini-t (Deepika Padukone) kérik meg, hogy tanitsa meg őket......
Ha szeretnéd HD minőségben nézni a filmet, felugró reklámablakok, hirdetések nélkül, és nem szeretnél virust kapni a gépedre az Online filmek megosztó oldalairól, akkor itt jobb oldalt klikk a kis képre....
     

Ha a szokott módon néznéd kisebb sávszéleséggel a youwatch szerveréről, akkor azt lenti lejátszóablakban a középsó reklám felület kiiktatása után teheted meg, ennél részletesebb leírás a működésről, lásd a lejátszó ablak alatt...SEGÍTSÉG a film lejátszásához:
- Zárd be középen a reklámot.
- Nyomd meg a lejátszás gombot.
- A felugró ablakokat bezárhatod.
- Ha a videó akadozik, érdemes megállítani, és várni egy kicsit, amíg a videó egy része be nem töltõdik.
Vissza a tartalomhoz