ishqvishk - Bollywood Movie

Tartalomhoz ugrás
filmadatlap > i
Rendező: Ken Ghosh
Producer: Kumar Taurani, Ramesh Taurani
Forgatókönyv: Vinod Ranganathan, Ken Ghosh
Zeneszerző: Anu Malik
Operatőr: Amit Roy
Vágó: Ken Ghosh


Szereplők:
Shahid Kapoor (Rajiv Mathur )
Amrita Rao (Payal)
Shenaz Treasury (Alisha Sahay)
Vishal Malhotra (Mambo)
Kapil Jhaveri (Javed)
Shabhir (Danny)
Deepti Gujral (Dolly Jattani)
Soundarya
Yash Tonk (Rocky)Rajiv Mathur (Shahid Kapoor) és legjobb barátja Mambo (Vishal Malhotra) menő srácok szeretnének lenni, de sehogy sem jön össze nekik. Pedig Rajivnak ott lenne Payal (Amrita Rao) akivel együtt nőttek fel, és kicsi kora óta szerelmes a fiúba. De nem elég jó nő, túl egyszerű, túl szégyellős, mindenki csak apácának hívja. De amikor az egyetem legmenőbb csávója Rocky ottalvós bulit hirdet meg a hétvégi házukba a pároknak, akkor hirtelen gyorsan szerezni kell egy barátnőt. Úgyhogy Rajiv befűzi Payalt. De a buli nem úgy ér véget, ahogy számít rá. A szakításnak az lesz a vége, hogy Rajiv kijelenti, övé lesz az egyetem legszebb lánya. Nem nagyon kell keresgélnie, mert akkor iratkozik be Alisha Sahay (Shenaz Treasury), akit elég hamar levesz a lábáról a Love Guru jótanácsait követve. Csak egy valamire nem gondolt, hogy a szerelem egy olyan verem, amibe ha beleesel, akkor sehogyse bírsz kikapaszkodni belőle.
Ha szeretnéd HD minőségben nézni a filmet, felugró reklámablakok, hirdetések nélkül, és nem szeretnél virust kapni a gépedre az Online filmek megosztó oldalairól, akkor itt jobb oldalt klikk a kis képre....
     

Ha a szokott módon néznéd kisebb sávszéleséggel a youwatch szerveréről, akkor azt lenti lejátszóablakban a középsó reklám felület kiiktatása után teheted meg, ennél részletesebb leírás a működésről, lásd a lejátszó ablak alatt...SEGÍTSÉG a film lejátszásához:
- Zárd be középen a reklámot.
- Nyomd meg a lejátszás gombot.
- A felugró ablakokat bezárhatod.
- Ha a videó akadozik, érdemes megállítani, és várni egy kicsit, amíg a videó egy része be nem töltõdik.
Vissza a tartalomhoz