kalhonaaho - Bollywood Movie

Tartalomhoz ugrás
filmadatlap > k
Rendező: Nikhil Advani, Ron Reid Jr.
Producer: Yash Johar, Karan Johar
Forgatókönyv: Karan Johar
Zeneszerző: Shankar-Ehsaan-Loy
Operatőr: Anil Mehta
Vágó: Sanjay Sankla


Szereplők:
Shah Rukh Khan (Aman Mathur)
Preity Zinta (Naina Catherine Kapur)
Saif Ali Khan (Rohit)
Jaya Bhaduri (Jennifer Kapur)
Sushma Seth (Lajjo Kapur)
Reema Lagoo (Aman's mother)
Lillete Dubey (Jaswinder "Jazz" Kapoor)
Delnaaz Irani (Jasprit "Sweetu" Kapoor)
Rani Mukerji (Special Appearance)


Naina New Yorkban él imádott anyjával (Jennifer), a nagymamával és 6 éves örökbefogadott húgával (Gia). A család egyáltalán nem nevezhető boldognak. Naina apja évekkel korábban öngyilkosságot követett el, a család egyetlen pénzforrása az étterem nem megy valami jól, ráadásul a nagymama ki nem állhatja Gia-t. Ezek miatt rengeteg a feszültség és a súrlódás a családban.  

Naina legjobb barátja Rohit az egyetemről, ahová együtt járnak. Rohit nagy nőcsábász hírében áll, és a megbízhatóság sem tartozik a legjobb erényei közé.

Egy nap új lakó érkezik az utcába. Aman az édesanyjával Indiából érkezett New York-ba pár hónapra és kibérlik a Naina-ékkal szembeni házat. Vidám természetével rögtön belopja magát az utca lakói szívébe. Kivéve persze Naina-t. Ő ki nem állhatja ezt az állandóan vicceskedő alakot. Szerinte ha az élet olyan nehéz, mint az övé, akkor nincs helye viccelődésnek.

Aman először Gia-val fogad véd- és dacszövetséget, majd segít az étterem felfuttatásában és végül már Naina is belátja, hogy Aman jó ember. A két fiatal szív lassan elkezd egymásért dobogni. De az egyik szív sajnos nagyon beteg.

Kiderül, Aman szívátültetésre érkezett New York-ba. De mivel már rengeteg kezelést kipróbáltak rajta, nem bízik a pozitív végeredmény-ben. Lélekben már felkészült a halálra, de ezt mindenki előtt titokban akarja tartani, ameddig csak lehet. Egyedül édesanyjának és Dr. Priya-nak beszél félelmeiről, aki a műtétet fogja elvégezni.

Naina  végre rászánná magát arra, hogy érzelmeit bevallja Aman-nak, de ő megmutatja neki Dr Priya fényképét, és azt hazudja, hogy  a felesége. Naina összeroppan, Aman pedig elhatározza, minden áron boldogságot hoz a lány életébe. Összefog Rohit-al és a két fiatalt összeboronálja. Félig-meddig sikerül is neki, és mikor kiderül Aman súlyos betegsége Naina őszinte hálát érez a férfi iránt. Nem leplezi tovább érzelmeit, de elfogadja, ami tulajdonképpen elfogadhatatlan. Aman meg fog halni.

Aztán eljön az a pillanat, amitől mindenki a legjobban félt. Aman állapota hirtelen súlyossá válik. Mikor elérkezik a végső búcsú ideje mindenki hálás Aman-nak, hogyha rövid időre is, de sikerült örömet és boldogságot hoznia az életébe. Rohit megjavult, talált egy jóbarátot és most már Naina-t is maga mellett tudhatja. Jennifer megnyugod-hat, az étterem szépen jövedelmez, lánya boldog és a nagymama is elfogadta Gia-t.

A szereplőkkel együtt, mi nézők is zokogva búcsúzunk Aman-tól, de amikor 10 év múlva látunk egy boldog családot (Rohit, Naina  és a kislányuk.) megkönnyebbül a szívünk.

Végezetül hadd idézzek Preity Zinta egyik interjújából, amit a Kabhi Alvida Naa Kehna c. film bemutatása után készítettek vele:

"Idefigyelj Shahrukh ! A Weer Zaara-ban 18 évet vártam rád, a Kal Ho Naa Ho-ban meghalsz, a Kabhi Alvida Naa Kehna c. filmben pedig elválsz tőlem, készíts most már velem egy olyan filmet, ahol soha nem hagysz el!"

Ha szeretnéd HD minőségben nézni a filmet, felugró reklámablakok, hirdetések nélkül, és nem szeretnél virust kapni a gépedre az Online filmek megosztó oldalairól, akkor itt jobb oldalt klikk a kis képre....
     

Ha a szokott módon néznéd kisebb sávszéleséggel a youwatch szerveréről, akkor azt lenti lejátszóablakban a középsó reklám felület kiiktatása után teheted meg, ennél részletesebb leírás a működésről, lásd a lejátszó ablak alatt...Vissza a tartalomhoz