kismat - Bollywood Movie

Tartalomhoz ugrás
filmadatlap > k
Rendező: Guddu Dhanoa
Producer: Dhirajlal Shah, Hasmukh Shah, Pravin Shah
Forgatókönyv: Robin Bhatt, Sutanu Gupta
Zeneszerző: Robin Bhatt, Sutanu Gupta
Operatőr: Arul Vincent
Vágó: AnucharanSzereplők:
Bobby Deol (Tony)
Priyanka Chopra (Sapna Gosai)
Kabir Bedi (Raj Mallya)
Sanjay Narvekar (Goli)
Mohan Joshi (Dr. Hargobind Gosai)
Shahbaaz Khan (Raj Mallya's son)
Smita Jaykar (Mrs. Gosai)
Ashish Vidyarthi (Vikas Patil)
Mushtaq Khan (Pankaj Bhai)
Veerendra Saxena (Sinha)


Nincs sem erkölcs, sem etika. A törvények meg végképp nem. Minél több pénzt fizet a megbízás, annál szívesebben vállalja el a munkát Tony (Bonny Deol). A szíve könnyű és szabad, ezért meglepő amikor beleszeret az énekes/táncos sztárba, Sapnába (Priyanka Chopra). Sapna viszont értetlenül fogadja a közeledését, és bemutatja a vőlegényének, Dr. Ajay Saxenának.
Tony elkeseredésében egyre veszélyesebb megbízásokat vállal el, így például azt is, hogy életveszélyes fenyegetésekkel rábírja a gyógyszerellenőr Dr. Hargobind Gosait (Mohan Joshi) írja alá a már lejárt szavatosságú vakcina forgalmazásának engedélyezését. A megbízást a gyógyszergyártó cég feje Raj Mallya (Kabir Bedi) Tony alvilági kapcsolatán Vikas Patilon (Ashish Vidyarthi) keresztül adja.
A vakcina csecsemőket öl, és Dr. Gosai a vádlottak padján találja magát. Tony ekkor tudja meg, hogy ő Sapna apja. És innentől elszabadul a pokol, Tony képében...
A Kismat (Sors/Végzet) beteljesedik...
Ha szeretnéd HD minőségben nézni a filmet, felugró reklámablakok, hirdetések nélkül, és nem szeretnél virust kapni a gépedre az Online filmek megosztó oldalairól, akkor itt jobb oldalt klikk a kis képre....
     

Ha a szokott módon néznéd kisebb sávszéleséggel a youwatch szerveréről, akkor azt lenti lejátszóablakban a középsó reklám felület kiiktatása után teheted meg, ennél részletesebb leírás a működésről, lásd a lejátszó ablak alatt...SEGÍTSÉG a film lejátszásához:
- Zárd be középen a reklámot.
- Nyomd meg a lejátszás gombot.
- A felugró ablakokat bezárhatod.
- Ha a videó akadozik, érdemes megállítani, és várni egy kicsit, amíg a videó egy része be nem töltõdik.
Vissza a tartalomhoz