lajja - Bollywood Movie

Tartalomhoz ugrás
filmadatlap > l
Rendező: Rajkumar Santoshi
Producer: Rajkumar Santoshi
Forgatókönyv: Ranjit Kapoor, Rajkumar Santoshi
Zeneszerző: Ilaiyaraaja, Anu Malik, Madhu Ambat, V. N. Mayekar
Operatőr: Madhu Ambat
Vágó: V. N. MayekarSzereplők:
Rekha (Ramdulaari)
Anil Kapoor (Raju)
Jackie Shroff (Raghu)
Madhuri Dixit (Janki)
Ajay Devgn (Bulwa)
Manisha Koirala (Vaidehi)
Mahima Chaudhry (Maithili)
Samir Soni
(
Manish
)
Suresh Oberoi (Raghu's dad)
Gulshan Grover (Virender)
Tinnu Anand (Purshotam)
Govind Namdeo (Hazarilal)


Vaidehi (Manisha Koirala) Amerikában él dúsgazdag és elkényeztetett férjével, Raghuval (Jackie Shroff) aki annyira modern életet él, hogy az sem érdekli, felesége konzervatív érzéseit rettenetesen feldúlja kicsapongó hozzáállása. Végül kenyértörésre kerül a sor, Vaidehi visszamegy Indiába. A sors különös fintora, hogy Raghu olyan autóbalesetet szenved, amely megfosztja a későbbi apaságtól, és ekkor tudja meg azt is, asszonykája gyermeket vár. Nosza, kérjünk bocsánatot, és csaljuk vissza a hölgyet. Vaidehit orvosa azonban idejében figyelmezteti, és a nő megszökik. Menekülése Indián keresztül rengeteg női sorsot mutat be neki, amelyek ezerszer rosszabb helyzetben vannak, mint ő.
A menyasszony Maithali (Mahima Chaudhary), akinek a családja szinte csődbe megy, hogy kifizesse a hozományát, és így sem sikerül időben összeszedni a pénzt, és az esküvő fojtogató poklában az egész család kálváriáját végig kell néznie.
A színpadi színésznő Janki (Madhuri Dixit) aki erősnek mutatja magát, és szakítva a társadalmi hagyományokkal, úgy él, hogy megtartsa önbecsülését, de nem elég erős ahhoz, hogy az irigy és féltékeny színi igazgató sötét és számító színjátékát elhárítsa.
A gazdag egyetemista lány Sushma (Aarti Chhabria), aki beleszeret az alacsonyabb kasztból származó egyetemistába, és apja ellen fordul, szörnyű következményeket okozva ezzel.
Az újszülött lánygyermek, akit apja tejbe akar fojtani, hátha ettől fiú lesz, és a falu bábája az utolsó pillanatban menti meg.
Az alacsony kasztból származó bába Ramdulaari (Rekha), aki dacolva minden elvárással, folyamatosan képezi magát, és erején felül vigyáz a nőkre a faluban, mindenki bábájaként erős várként áll, és dacol a viharral, de amikor fiát fenyegeti veszedelem, ő is csak egy kétségbeesett anya lesz.
És Vaidehinek végig kell néznie azokat a szörnyűségeket is, amelyek a nőkkel megtörténnek. Megőrülést, elvetélést, lincselést, erőszakot és elevenen elégetést. És a férfiak szörnyűséges hozzáállását.
De találkozik jó emberekkel is, a tolvaj Rajuval (Anil Kapoor), aki a repülőjegyre félretett zsákmányát áldozza fel, hogy meglegyen a hozomány, és amikor lebukik, vidáman megy a börtönbe. Vagy Bulwa (Ajay Devgan), az erdőben bujkáló bandita, aki anyja pokoljárását hétévesen végignézve, egész életét arra tette fel, hogy megvédjen minden nőt, mert számára minden nő: anya.
És Vaidehi az út végén megerősödve, önbecsülését elnyerve, szilárd gerinccel állja már a csapásokat, mert már tudja, hogy mit kell tennie. És ebben meglepő szövetségesre talál.


Ha szeretnéd HD minőségben nézni a filmet, felugró reklámablakok, hirdetések nélkül, és nem szeretnél virust kapni a gépedre az Online filmek megosztó oldalairól, akkor itt jobb oldalt klikk a kis képre....
     

Ha a szokott módon néznéd kisebb sávszéleséggel a youwatch szerveréről, akkor azt lenti lejátszóablakban a középsó reklám felület kiiktatása után teheted meg, ennél részletesebb leírás a működésről, lásd a lejátszó ablak alatt...Vissza a tartalomhoz