lamhe - Bollywood Movie

Tartalomhoz ugrás
filmadatlap > l
Rendező: Yash Chopra
Producer: Yash Chopra
Forgatókönyv: Honey Irani
Zeneszerző: Shiv-Hari
Operatőr: Christopher Popp
Vágó: Anand SubayaSzereplők:
Anil Kapoor (Virendra Pataph Singh)
Sridevi (Pallavi / Pooja Bhatnagar)
Waheeda Rehman (Dai Jaa)
Anupam Kher (Prem Anand)
Deepak Malhotra (Siddharth Kumar Bhatnagar)
Lalit Tiwari (Sudeshwar Narayan Tiwari)
Ila Arun
Raj Hans
Manju Mishra
Manohar Singh
Dippy Sagoo (Anita)
Richa Pallod
(Young Sridevi)

A Londonban élő dúsgazdag herceg Virendra "Viren" Pratap Singh (Anil Kapoor) Rajasthan-ba (India) utazik a nevelőnőjével Dai Jaa (Waheeda Rehman). Viren ott találkozik egy gyönyörű lánnyal Pallavi-val (Sridevi), akibe szinte az első látásra beleszeret, még az sem zavarja,  hogy a lány történetesen idősebb nála.
Pallavi apja Kothiwale Thakur (Manohar Singhes) és Viren apja nagyon jó barátok voltak, így a fiút rögtön a szívébe zárja.
Közben ingatlan vita, és bírósági per folyik Kothiwale és az egyik rokona között, ő elveszti a pert így minden vagyonából kiforgatják és ennek következtében szívroham kap. Virent kéri meg a halálos ágyán,  hogy ne mondja el Pallavinak hogy tönkrementek,  majd megbízza őt, hogy viselje gondját a lányának.

Pallavit az apja halála nagyon megviseli, teljesen elszigetelődik. Viren a nyomában jár és próbálja őt vigasztalni.
Az egyik alkalommal amikor Viren meglátogatja a lányt, az  kinyújtott karokkal siet felé, de elfut mellette ugyanis nem hozzá igyekezett, hanem Sidhharthoz a férfihez akit nagyon szeret. Viren szívét ez a jelenet összetöri de arra gondol,  hogy teljesítenie kell a kötelességét amelyet megigért Kothiwale-nak a halálos ágyán.
Pallavi és Sidhharth úgy döntenek,  hogy összeházasodnak, majd Viren magára vállalja az esküvővel járó előkészületeket.  Az esküvő után Pallavi éli a boldog feleség életet, és kisbabát vár.  Közben Viren  Londonba utazik.

Hónapokkal később rossz híreket kapnak, a fiatal párt baleset érte a férj meghalt, Pallavi pedig élet és halál között lebeg a kórházban, ezért Viren és a nevelőnője azonnal odautaznak. Az orvosok a gyermeket megtudják menteni de az anyát már nem, aki halála előtt a kislányát Viren nevelőnőjére bízta
Ha szeretnéd HD minőségben nézni a filmet, felugró reklámablakok, hirdetések nélkül, és nem szeretnél virust kapni a gépedre az Online filmek megosztó oldalairól, akkor itt jobb oldalt klikk a kis képre....
     

Ha a szokott módon néznéd kisebb sávszéleséggel a youwatch szerveréről, akkor azt lenti lejátszóablakban a középsó reklám felület kiiktatása után teheted meg, ennél részletesebb leírás a működésről, lásd a lejátszó ablak alatt...Vissza a tartalomhoz