lion2016 - Bollywood Movie

Tartalomhoz ugrás
filmadatlap > l
Rendező: Garth Davis
Producer: Iain Canning, Angie Fielder, Emile Sherman
Forgatókönyv: Saroo Brierley, Luke Davies
Zeneszerző: Hauschka, Dustin O'Halloran
Operatőr: Greig Fraser
Vágó: Alexandre de FranceschiSzereplők:
Sunny Pawar (Young Saroo)
Abhishek Bharate (Guddu)
Priyanka Bose (Kamla)
Khushi Solanki (Young Shekila)
Shankar Nisode (Shankar)
Tannishtha Chatterjee (Noor)
Nawazuddin Siddiqui (Rawa)
Riddhi Sen (Café Man)
Koushik Sen (Police Official)
Rita Boy (Amita)
Udayshankar Pal (Liluah teacher)
Surojit Das (Shonedeep / Haunted Boy)


A five-year-old Indian boy gets lost on the streets of Calcutta, thousands of kilometers from home. He survives many challenges before being adopted by a couple in Australia; 25 years later, he sets out to find his lost family.
Ha szeretnéd HD minőségben nézni a filmet, felugró reklámablakok, hirdetések nélkül, és nem szeretnél virust kapni a gépedre az Online filmek megosztó oldalairól, akkor itt jobb oldalt klikk a kis képre....  (feliratos verzió!!!)
     

Ha a szokott módon néznéd kisebb sávszéleséggel a youwatch szerveréről, akkor azt lenti lejátszóablakban a középsó reklám felület kiiktatása után teheted meg, ennél részletesebb leírás a működésről, lásd a lejátszó ablak alatt...Ha szeretnéd HD minőségben nézni a filmet, felugró reklámablakok, hirdetések nélkül, és nem szeretnél virust kapni a gépedre az Online filmek megosztó oldalairól, akkor itt jobb oldalt klikk a kis képre....  (szinkronos verzió!!!)
     

Ha a szokott módon néznéd kisebb sávszéleséggel a youwatch szerveréről, akkor azt lenti lejátszóablakban a középsó reklám felület kiiktatása után teheted meg, ennél részletesebb leírás a működésről, lásd a lejátszó ablak alatt...Vissza a tartalomhoz