mainepyaarkyunkiya - Bollywood Movie

Tartalomhoz ugrás
filmadatlap > m
Rendező: David Dhawan
Producer: Sohail Khan, Dhillin Mehta
Forgatókönyv: Sanjay Chhel, Rumi Jaffery
Zeneszerző: Salim Merchant, Suleman Merchant, Himesh Reshammiya
Operatőr: Vikas Sivaraman
Vágó: Nitin Rokade


Szereplők:
Salman Khan (Dr. Samir Malhotra)
Sushmita Sen (Naina)
Katrina Kaif (Sonia)
Sohail Khan (Pyare Mohan)
Arshad Warsi (Vicky)
Rajpal Yadav (Thapa)
Beena Kak (Mrs. malhotra)
Dolly Bindra (Naina's friend)
Parth Dave (Naina's 'son')
Shazia Gowariker (Naina's 'daughter')
Arbaaz Khan (Man of Plan)
Javed Khan (Bailif)


Samir (Salman Khan) nagyon sikeres orvos, aki nem csak a betegség lefolyását kíséri figyelemmel, hanem hatékonyan figyeli a női betegeinek a szivét is.  A legtöbb nő nem tud ellenállni férfiúi  varázsának, csak egy személy van aki nem szereti, az engedelmes ápolónője Naina (Sushmita Sen).

Valahányszor Samirhoz közeledik egy lány, és elkezd beszélni a házasságról rögtön elküldi őt,  és azt hazudja, hogy már házas ember. Azonban egy nap találkozik egy gyönyörű fiatal nővel Sonia-val (Katrina Kaif), akibe Samir rögtön belehabarodik, de ennek ellenére neki is azt hazudja,  hogy már van felesége. Sonia szeretne találkozni a feleségével, így Samir bemutatja neki Nainat mint a feleségét, valamint Nania unokahugát, és az unokaöccsét mint gyermekeit.  Ezután Samir szervez egy hamis válást a hamis feleségétől egy ügyvéd barátja Vicky (Arshad Warsi) segítségével, akinek komoly barátnője van, de ennek ellenére gyakran flörtöl Nainával.  A helyzet tovább bonyolódik , amikor hirtelen megjelenik Samir anyja (Beena Kak) aki nem akarja,   hogy a fia elváljon Nainatól (amikor nem is házasok). Aztán ott van még Sonia szomszédja Pyare (Sohail Khan) aki nem akarja, hogy a lány hozzámenjen Samirhoz mivel ő is beleszeretett.

A hazugságok hálója egyre szövevényesebb, de végül is Samir ráveszi Soniat hogy legyen a felesége. Azonban az oltár előtt Sonia rádöbbenti, hogy nem ő a megfelelő feleség számára, hanem Nania aki többször  bebizonyította  már a szerelmét, amikor eljátszotta a feleség szerepét.  Samir egyetért vele, és rohan a repülőtérre mivel Nania Kanadába akar utazni,  ezalatt Sonia feleségül megy Pyare-hoz.
Samir időben érkezik a repülőtérre,  és meggyőzi Nainat,  hogy maradjon vele és ő beleegyezik.

Az alaptörténet  A Kaktusz virága 1969 -es film Ingrid Bergman, Walter Matthau, és Goldie Hawn főszereplésével.
Ha szeretnéd HD minőségben nézni a filmet, felugró reklámablakok, hirdetések nélkül, és nem szeretnél virust kapni a gépedre az Online filmek megosztó oldalairól, akkor itt jobb oldalt klikk a kis képre....
     

Ha a szokott módon néznéd kisebb sávszéleséggel a youwatch szerveréről, akkor azt lenti lejátszóablakban a középsó reklám felület kiiktatása után teheted meg, ennél részletesebb leírás a működésről, lásd a lejátszó ablak alatt...Vissza a tartalomhoz