mainhoonna - Bollywood Movie

Tartalomhoz ugrás
filmadatlap > m
Rendező: Farah Khan
Producer: Shahrukh Khan, Gauri Khan
Forgatókönyv: Farah Khan, Abbas Tyrewala
Zeneszerző: Ranjit Barot,Anu Malik
Operatőr: V. Manikandan
Vágó: Shirish KunderSzereplők:
Shah Rukh Khan (Maj. Ram Prasad Sharma)
Sushmita Sen (Chadni Chopra)
Sunil Shetty (Raghavan Datta)
Zayed Khan (Laxman Prasad Sharma)
Amrita Rao (Sanjana Bakshi )
Kabir Bedi (Gen. Amarjeet Bakshi)
Naseeruddin Shah (Brig. Shekhar Sharma)
Satish Shah (Prof. Rasai)


A film címe: Main Hoon Na (ejtsd: Mai hún, na; magyarul: Én vagyok az! Vagy: Itt vagyok! De ebben az esetben a legmegfelelőbb fordítás talán ez: Nyugi, itt vagyok!) Rendező: Farah Khan. A híres és sikeres koreográfus első filmje. Főszerepben: Shah Rukh Khan, Bollywood legnépszerűbb filmszínésze. Kisebb szerepben a nálunk is ismert Kabir Bedi és az indiai művészfilmekből ismert Nasseeruddin Shah.
India és Pakisztán a békülés jegyében fogolycserét akar végrehajtani, melynek során ártatlanul bebörtönzött indiai és pakisztáni parasztok nyernék vissza szabadságukat. Egy hírhedt terrorista vezér (Raagwan) azonban mindenáron meg akarja akadályozni, hogy ez sikerüljön. Megfenyegeti a tervért („Project Milaap”) felelős tábornokot (Kabir Bedi), hogy ha nem állítja le az akciót, a tábornok lánya lesz az áldozat.

Ahhoz, hogy a terv is megvalósuljon és a lány is megmeneküljön, Ram Prasad Sharma őrnagy (Shah Rukh Khan) segítségére van szükség. A feladatot nehezíti, hogy úgy kell megvédeni Sanjanát (Amrita Rao), hogy a lány ne tudjon róla, mivel évek óta haragban van az édesapjával. Ezért az őrnagy álruhát ölt, és mint kissé túlkoros, (de csöppet sem öreg) diák, Sanjana osztálytársa lesz a gimnáziumban, így észrevétlenül a közelében lehet. Ezalatt Raagwan sem vár ölbe tett kézzel, szinte egyszerre érkeznek meg Darjeelingbe, ahol aztán számtalan izgalmas, humoros, érzelmes, látványos események sora veszi kezdetét. (Nem mondom meg, mi lesz a vége!)

Külön érdekessége a filmnek, hogy néhány jelenetében a Mátrix trilógiát idézi, nagyon eredeti módon. (Szerintem. Nekem teccik˘) Természetesen a szereplők gyakran dalra és táncra fakadnak, de ez csak természetes!
Ha szeretnéd HD minőségben nézni a filmet, felugró reklámablakok, hirdetések nélkül, és nem szeretnél virust kapni a gépedre az Online filmek megosztó oldalairól, akkor itt jobb oldalt klikk a kis képre....
     

Ha a szokott módon néznéd kisebb sávszéleséggel a youwatch szerveréről, akkor azt lenti lejátszóablakban a középsó reklám felület kiiktatása után teheted meg, ennél részletesebb leírás a működésről, lásd a lejátszó ablak alatt...Vissza a tartalomhoz