mainpremkidiwanihoon - Bollywood Movie

Tartalomhoz ugrás
filmadatlap > m
Rendező: Sooraj R. Barjatya
Producer: Ajit Kumar Barjatya, Kamal Kumar Barjatya, Rajkumar Barjatya
Forgatókönyv: Sooraj R. Barjatya
Zeneszerző: Anu Malik
Operatőr: Anu Malik
Vágó: Mukhtar AhmedvSzereplők:
Hrithik Roshan (Prem Kishen Mathur)
Kareena Kapoor (sanjana)
Abhishek Bachchan (Prem Kumar)
Johnny Lever (Jhonny)
Pankaj Kapur (Satyaprakash)
Raju Srivastava (Servant)
Vrajesh Hirjee
Kunal Vijaykar (Mr. Sukh)
Himani Shivpuriv (Susheela)
Reema Lagoo (Pm Kumar'mom)
Upasna Singh (Seretary)
Tanaaz Currim Irani
(Roopa)


A film története egy életvidám mai lányról Sanjana-ról (Kareena Kapoor) szól, aki éli a saját életét. Nagyon ideges amikor az anyja Susheela (Himani Shivpuri) elintézi, hogy találkozzon azzal a fiúval akit ő nézett ki számára.
Roopa (Tanaaz Irani) az idősebb lány Amerikában él a családjával, majd megmutatja Sanjana fényképét egy ismerősének  Prem anyjának, akinek azonnal megtetszik a lány.  Később Prem megérkezik a városba, Sanjana apja (Pankaj Kapoor) kimegy elé az állomásra, és meghívja őt a házukba.  Sanjana és Prem Kishen (Hrithik Roshan) találkoznak, eleinte a lány ki nem állhatja őt, de végül egymásba szeretnek.  Sanjana szülei nagyon boldogok, hogy a lányuk megtalálta az igazit, egy gazdag fiatalember személyében.  Majd kapnak egy email-t Roopatól amelyben az áll, hogy sajnos Prem nem tudott elmenni hozzájuk mivel Japánba kellett utaznia,  így valaki mást küldtek el helyette. Sanjana szülei össze vannak zavarodva, amikor rájönnek,  hogy a gazdag cégtulajdonos helyett egy idegen karjaiba küldték a lányukat.

Ugyanis Prem Kishen csak egy alkalmazott a Prem Kumar  (Abhishek Bachchan) cégénél.  A helyzet még rosszabbra fordul, amikor a valódi Prem Kumar megérkezik a családhoz,  hogy megismerkedjen Sanjanaval.  A minden lében kanál anya megpróbálja Prem Kishent kiűzni a házból, bár az apának (Pankaj Kapoor) fenntartásai vannak mert látja, hogy Sanjana mennyire szerelmes Prem Kishenbe.

Prem Kumar azonnal megkedveli a lányt, de még nem tudja hogy,  már másé a szíve.  Amikor Prem Kishen visszatér Sundarnagarba akkor tudja meg, hogy a főnöke a szeretett Sanjana-át veszi el feleségül.  A baj akkor következik be igazán amikor megkapják az anyai áldást Prem Kumar édesanyjától (Reema Lagoo). Prem Kishen hűséges a főnökéhez ezért nem tesz semmit a házasság ellen.  Amikor Prem Kumar szembesül a valósággal, nem áll a szerelmesek útjába.
Ha szeretnéd HD minőségben nézni a filmet, felugró reklámablakok, hirdetések nélkül, és nem szeretnél virust kapni a gépedre az Online filmek megosztó oldalairól, akkor itt jobb oldalt klikk a kis képre....
     

Ha a szokott módon néznéd kisebb sávszéleséggel a youwatch szerveréről, akkor azt lenti lejátszóablakban a középsó reklám felület kiiktatása után teheted meg, ennél részletesebb leírás a működésről, lásd a lejátszó ablak alatt...SEGÍTSÉG a film lejátszásához:
- Zárd be középen a reklámot.
- Nyomd meg a lejátszás gombot.
- A felugró ablakokat bezárhatod.
- Ha a videó akadozik, érdemes megállítani, és várni egy kicsit, amíg a videó egy része be nem töltõdik.
Vissza a tartalomhoz