mujshedostikaroge - Bollywood Movie

Tartalomhoz ugrás
filmadatlap > m
Rendező: Kunal Kohli
Producer: Yash Chopra, Aditya Chopra
Forgatókönyv: Aditya Chopra , Kunal Kohli
Zeneszerző: Rahul Sharma
Operatőr: Ravi K. Chandran
Vágó: Dharamvir

Szereplők:
Rani Mukerji (Pooja Sahani)
Hrithik Roshan (Raj Khanna)
Kareena Kapoor (Tina Kapoor)
Uday Chopra (Rohan Verma)
Satish Shah (Mr. Sahani)
Kiran Kumar (Mr. Khanna)
Sachin Khedekar (Mr. Kapoor)
Smita Jaykar (Mrs. Khanna)
Himani Shivpuri (Mrs. Sahani)
Maya Alagh (Mrs. Verma)
Athit Naik (young Raj Khanna)
Parikshat Sahni (Mr. Vherma)

Pooja, Tina és Raj, a három elválaszthatatlan jóbarát. Iskolában és iskolán kívűl is szinte minden idejüket együtt töltik. Titokban Pooja a maga csendes kislány módján rajong Raj-ért, de ő inkább a vagány Tina-t tünteti ki kegyeivel. De mivel imádja barátait, nem zavarja, hogy Raj inkább Tina-t kedveli jobban. A boldog élet hirtelen véget ér, mikor Raj szülei elhatározzák, Angliába költöznek. A lányok sírva búcsúznak el Raj-tól és elhatározzák, a barátságuk soha nem szakad meg. Tina pedig megígéri Raj-nak, hogy minden nap ír neki e-mailt, így állandóan kapcsolatban maradhanak.

De Tina nem az a fajta kislány, aki betartaja az ígéreteit. Mikor Raj elutazik, hamar túlteszi magát barátja elvesztésén. Nemúgy Pooja, őt nagyon megviseli Raj hiánya, ráadásul szomorúan tapasztalja, hogy Tina-nak esze ágában sincs levelezni Raj-al. Egy nap gondol egy nagyot, és Tina nevében válaszol  Raj levelére. Raj, aki barátai nélkül nagyon magányos Angliában nagyon örül a válasznak, és a levelezés folytatódik.

Így telik el 15 év. Raj végig abban a tudatban él, hogy Tina-val levelezik, Pooja pedig boldog, hogy nem vesztette el barátját. Ráadásul a hosszú és mindennapos levelezés alatt a fiatalok mégjobban megismerik és megkedvelik egymást, és lassan a szerelem lángja is fellobban közöttük.

Egy nap Pooja  jóhírt kap Raj-tól. A fiú családja 2 hétre hazalátogat Indiába. Te jó ég!!!! gondolja , mi lesz most? Gyorsan elmond mindent Tina-nak, aki persze már alig emlékszik Raj-ra, de nagy nehezen rááll, hogy eljátsza a szerepet, miszerint ő levelezett 15 évig a fiúval.

Mikor Raj megérkezik, első útja Tina-hoz vezet. Biztos benne, ha megkéri a lány kezét, ő azonnal igent mond. Az első pár napban a szerelemtől elvakultan tekint Tina-ra, aki viszont csak egy jóképű srácot lát a fiúban. Pooja borzasztóan szenved, de titkolja érzelmeit.
De szép lassan  Raj rájön, hogy nem Tina-val levelezett, hanem Pooja-val. Most már nincs visszaút. Tina igent mondott a lánykérésre, és az esküvő napja, a két család legnagyobb boldogságára már ki is  lett tűzve. Így Pooja, nagy bánatában elfogadja Rohan udvarlását.

A gyermekor óta tartó szoros barátság most veszélybe került. Vajon kibírja-e azt a rettentő feszültséget, ami akkor keletkezett, mikor Raj rádöbben, hogy immár 15 éve Pooja-ba szerelmes?

Vajon lemond-e az önző Tina a jóképű Raj-ról, barátnője kedvéért?
Ha szeretnéd HD minőségben nézni a filmet, felugró reklámablakok, hirdetések nélkül, és nem szeretnél virust kapni a gépedre az Online filmek megosztó oldalairól, akkor itt jobb oldalt klikk a kis képre....
     

Ha a szokott módon néznéd kisebb sávszéleséggel a youwatch szerveréről, akkor azt lenti lejátszóablakban a középsó reklám felület kiiktatása után teheted meg, ennél részletesebb leírás a működésről, lásd a lejátszó ablak alatt...Vissza a tartalomhoz