mujsheshaadikarogi - Bollywood Movie

Tartalomhoz ugrás
filmadatlap > m
Rendező: David Dhawan
Producer: Sajid Nadiadwala
Forgatókönyv: Anees Bazmee , Rumi Jaffery
Zeneszerző: Sajid-Wajid, Anu Malik, Salim-Sulaiman
Operatőr: Sanjay Gupta
Vágó: Nitin Rokade

Szereplők:
Salman Khan (Sameer Malhotra)
Akshay Kumar (Sunny)
Priyanka Chopra (Rani Singh)
Amrish Puri (Colonel Dugraj Singh)
Satish Shah (Surya Prakash)
Rajpal Yadav (Raj Purohit/Paul)
Amrita Arora (Romi)
Dinyar Contractor (School principal)
Parth Dave (Sameer Malhotra as kid)
Kurush Deboo (rustom dog seller)
Kapil Dev
Supriya Karnik
(Rama Dugraj Singh)

Sameer (Salman Khan) nagyon indulatos ember, aki hamar dühbe gurul, ezt annak tulajdonítják,  hogy korán elvesztette a szüleit. A nagymamája neveli de évek elteltével sem tudja leszoktatni erről a rossz tuladonságáról.  Miután egy banda megpróbálja inzultálni a baratnőjét Roma-t (Amrita Arora) Sameer megveri őket, de a lány mégis szakit vele az indulatossága miatt.

A horoszkópja szerint is szerencsétlen a szerelemben, így nehéz szívvel mindent hátrahagyva elvállal egy munkát mint életmentő Goa-ba. Ott ismerkedik meg Rani-val (Priyanka Chopra) akibe rögtön szerelmes lesz.
A lány apja (Amrish Puri) egy szigorú nyugalmazott katonatiszt és Sameer szerencsétlenségére néhány durva incidense támad a papával így az hallani sem akar róla. De ez még nem elég, ráadásul megérkezik a szobatársa (Akshay Kumar) aki szenvedélyesen elkezd udvarolni a szerelmének, és ebből is sok humoros bonyodalom támad.

Ha szeretnéd HD minőségben nézni a filmet, felugró reklámablakok, hirdetések nélkül, és nem szeretnél virust kapni a gépedre az Online filmek megosztó oldalairól, akkor itt jobb oldalt klikk a kis képre....
     

Ha a szokott módon néznéd kisebb sávszéleséggel a youwatch szerveréről, akkor azt lenti lejátszóablakban a középsó reklám felület kiiktatása után teheted meg, ennél részletesebb leírás a működésről, lásd a lejátszó ablak alatt...Vissza a tartalomhoz