parineeta - Bollywood Movie

Tartalomhoz ugrás
filmadatlap > p
Rendező: Pradeep Sarkar
Producer: Vidhu Vinod Chopra
Forgatókönyv: Vidhu Vinod Chopra, Saratchandra Chatterjee
Zeneszerző: Shantanu Moitra
Operatőr: Natarajan Subramaniam
Vágó: Hemanti Sarkar, Nitish Sharma


Szereplők:
Saif Ali Khan (Shekhar Roy)
Vidya Balan (Lalita)
Sanjay Dutt (Girish Sharma)
Dia Mirza (Gayetri Tatya)
Raima Sen (Toel)
Sabyasachi Chakraborty (Navinchandra Roy)
Ninad Kamat (
Ajit
)

Achyut Potdar
(
Gurcharan
)
Rekha (Moulin Rouge Singer)
Surinder Kaur (Rajeshwari)
Kumkum Bhattacharya (Vasundhara)
Supriya Shukla
(Sunita)Adva van két család, akik két szomszédos palotában laknak. A Roy család újgazdag státusszal, üzletemberi minősítéssel, és kemény üzletpolitikával érte el a gazdagságnak ezt a fokát, a Tatya család régi és lecsúszóban lévő nemesi família, aki elmúlt dicsőségük romjain élnek. Gyermekeiket azonban ez a legkevésbé sem érdekli, együtt játszanak és nőnek fel. De a legszorosabb kapcsolat Shekhar Roy (Saif Ali Khan) és Lolita Tatya (Vidya Balan) között alakul ki, már gyermekként is szinte úgy viselkednek egymással, mint hosszú évek óta együtt élő férj és feleség (anélkül, hogy tudatában lennének ennek).
Fiatalként viszont rá kell jönniük, hogy az élet nem is annyira szép, mint ahogy álomvilágukban elképzelték, a Roy család feje ugyanis kapzsiságában egyszerűen tönkreteszi a Tatya famíliát, hogy hozzájuthasson a palotájukhoz, amelyből szállodát akar kreálni.
Erről persze Shekhar mit sem sejt, Lolita viszont felfog az egészből annyit, hogy valamilyen módon segítenie kell a családján, ha meg akarja menteni az örökségét. Ekkor tűnik fel a színen Girish Sharma (Sanjay Dutt), aki nincstelen szerelőből lett az egyik leggazdagabb indiai, és most hazajött, mert magányos, házasodna. Első látásra beleszeret Lolitába, nem tudva, hogy a lány szíve foglalt. A jólelkű mágnás azonnal a segítségére siet a családnak, és sikerül megakadályoznia a palota elkótyavetyélését, majd feleségül kéri Lolitát. A házassággal viszont van egy kis gond.
Mikor a lánykérés híre Shekhar fülébe jut, a gyűlölet olyan foka vesz erőt rajta, olyan erősen taszítja el magától a lányt, hogy úgy éreztem, ezt már semmi módon nem lehet megbocsátani.

Aki a katarzist feloldja, az nem más, mint Girish Sharma, ő az, aki minden bajra talál megoldást, minden sebet begyógyít, és minden szív fájdalmát eltünteti.

SEGÍTSÉG a film lejátszásához:
- Zárd be középen a reklámot.
- Nyomd meg a lejátszás gombot.
- A felugró ablakokat bezárhatod.
- Ha a videó akadozik, érdemes megállítani, és várni egy kicsit, amíg a videó egy része be nem töltõdik.
Vissza a tartalomhoz