refugee - Bollywood Movie

Tartalomhoz ugrás
filmadatlap > r
Rendező: J.P. Dutta
Producer: J.P. Dutta
Forgatókönyv: J.P. Dutta
Zeneszerző: Anu Malik
Operatőr: Basheer Ali
Vágó: Deepak Wirkud


Szereplők:
Jackie Shroff (BSF Officer Raghuvir Singh)
Sunil Shetty (Ranger Mohammad Ashraf)
Abhishek Bachchan (Refugee)
Kareena Kapoor (Nazneen Ahmed)
Reena Roy (Amina Mohamed)
Sudesh Berry (Gul Hamid)
Hemant Chaudhary
Avtar Gill (Atta Mohamed)
Vrajesh Hirjee (BSF Officer)
Puneet Issar (Sikh Priest)
Shadaab Khan (shadeb Mohammed)
Kulbhushan Kharbanda (Manzur Ahmed)A bihari származású muzulmán Manzur Ahmed, és családja Kelet Pakisztánba került miután 1947-ben Indiát felosztották.  Azonban 1971-ben a terület Banglades állam lett, ezért Manzur Ahmed és a többi ember arra kényszerül, hogy újra Nyugat Pakisztánba szökjenek, de ehhez Indián kell keresztül menniük. Az útvonal Dhaka-ból vezet az indiai Guwahati-ba, majd Delhit érintve Ajmer, Bhuj, majd Haji Peer Pakisztán.

Az Ahmed család megérkezik Bhuj-ba, de mostmár segítségre van szükségük,  így ismerkednek meg "Refugee"-val (Abhishek Bachchan) aki elvezeti őket a Nagy Rann nevű só sivatagon át Pakisztánba. Refugee már sok embert átvitt a határon, de mindig csak úgy tekintett rájuk mint egy csomagra, mivel nem akarta tudni a történetüket.  Manzur Ahmed lánya Nazneen Ahmed (Kareena Kapoor) is velük menekül, amikor Refugee meglátja őt, rögtön megfeledkezik a szabályról,  és beleszeret a lányba.

A rendőrség a határ mindkét oldalán tisztában van az illegális menekült forgalommal, így az indiai rendőrségtől Raghuvir Singh (Jackie Shroff) rendszeresen felkeresi kérdéseivel Refugee apját Jan Muhammad-ot (Anupam Kher).  Egy nap négy férfinek segít Refugee beszöknie Indiába, akik Muhammad kisebbik fiát megkérik, hogy menjen el  Delhibe, nem sokkal ezután az indiai fővárosban.robbanásokra kerül sor a vonatokon, buszokon, és épületekben.

Refugee ismét átmegy a határon, majd meglátogatja Nazneen-t aki arra kéri, hogy vigye magával Indiába, mivel az apja férjhez akarja adni Mohammad Ashraf-hoz  (Sunil Shetty) egy pakisztáni rendőrtiszthez, de a lány hallani sem akar a házasságról, mivel Refugee-ba szerelmes
Ha szeretnéd HD minőségben nézni a filmet, felugró reklámablakok, hirdetések nélkül, és nem szeretnél virust kapni a gépedre az Online filmek megosztó oldalairól, akkor itt jobb oldalt klikk a kis képre....
     

Ha a szokott módon néznéd kisebb sávszéleséggel a youwatch szerveréről, akkor azt lenti lejátszóablakban a középsó reklám felület kiiktatása után teheted meg, ennél részletesebb leírás a működésről, lásd a lejátszó ablak alatt...SEGÍTSÉG a film lejátszásához:
- Zárd be középen a reklámot.
- Nyomd meg a lejátszás gombot.
- A felugró ablakokat bezárhatod.
- Ha a videó akadozik, érdemes megállítani, és várni egy kicsit, amíg a videó egy része be nem töltõdik.
Vissza a tartalomhoz