theghaziattack - Bollywood Movie

Tartalomhoz ugrás
filmadatlap > t
Rendező: Sankalp Reddy
Producer: Anvesh Reddy, Venkatramana Reddy, Prasad V Potluri, NM Pasha, Jagan Mohan Vancha
Forgatókönyv: Sankalp Reddy, Niranjan Reddy
Zeneszerző: K.
Operatőr: R. Madhi
Vágó: A. Sreekar Prasad


Szereplők:
Rana Daggubati (Lt.Commander Arjun Varma)
Kay Kay Menon (Captain Rann Vijay Singh)
Atul Kulkarni (XO Devaraj)
Om Puri (Admiral India Navy)
Nassar (Vice Admiral Indian Navy)
Rahul Singh (Commander Razak Mohd Khan)
Milind Gunaji (RAW agent)
Tapsee Pannu
(Ananya)
Amitabh Bachchan
(Narrator)
Chiranjeevi
(Narrator)
Ramanuj Dubey
(
Indian Cook Iqbal
)

Bikramjeet Kanwarpal
(
Navy Staff
)
Tartalom:
Indiai első tengeralattjárós háborús filmje, egy macska-egér játék bemutatása az indiai és a pakisztáni tengeralattjáró között.  A film történetét az 1971-es indiai-pakisztáni háború valódi eseményei inspirálták.  A film elején - Amitabh Bachchan rendkívül vonzó baritonján előadott- kapunk betekintést a helyzetbe.
India és Pakisztán közötti háború fokozódó feszültségének közepette a pakisztáni haditengerészet, titkos támadást tervez az indiai felségjelű Vikrant repülőgép-anyahajó ellen, hogy átvehesse a Bengáli-öböl feletti ellenőrzést, a Ghazi tengeralattjárót küldik a feladat végrehajtására. Ghazi látszat támadást indít egy indiai kereskedelmi hajó ellen a keleti partnál, hogy elterelje az indiai tengeralattjáró, a Karanj tengerészeinek figyelmét, de ez nem sikerül.
A történet az indiai tengeralattjáró a Karanj és legénységének hősiességéről szól, akik 18 napig voltak a víz alatt.  
A film megpróbálja feltárni azokat a titokzatos körülményeket, amelyek miatt a PNS Ghazi 1971-ben Visakhapatnam partjainál elsüllyedt. A mai napig rejtély övezi a valós eseményeket, lévén hogy mindkét állam másképp tálalja az esetet: a pakisztáni hadsereg szerint a Ghazi belső robbanás miatt süllyedt el, míg az indiai haditengerészet a saját taktikájának tudja be, és sikerként könyveli el a történteket. Tény, hogy az indiaiak nem hozták felszínre a Ghazi maradványai, így tisztelegve az elesett hősök előtt, hagyva őket hullámsírjukban. Így érthető, hogy  egy magával ragadó háborús dráma készült belőle.
Ha szeretnéd HD minőségben nézni a filmet, felugró reklámablakok, hirdetések nélkül, és nem szeretnél virust kapni a gépedre az Online filmek megosztó oldalairól, akkor itt jobb oldalt klikk a kis képre....
     

Ha a szokott módon néznéd kisebb sávszéleséggel a youwatch szerveréről, akkor azt lenti lejátszóablakban a középsó reklám felület kiiktatása után teheted meg, ennél részletesebb leírás a működésről, lásd a lejátszó ablak alatt...Vissza a tartalomhoz