trimurti - Bollywood Movie

Tartalomhoz ugrás
filmadatlap > t
Rendező: Mukul Anand
Producer: Subhash Ghai
Forgatókönyv: Kader Khan
Zeneszerző: Laxmikant-Pyarelal
Operatőr: Ashok Mehta
Vágó: Namrata RaoSzereplők:
Shah Rukh Khan (Romi Singh / Bholey)
Anil Kapoor (Anand Singh / Sikander)
Jackie Shroff (Shakti Singh)
Priya Tendulkar (Satyadevi Singh)
Himani Shivpuri (Janki Singh )
Anjali Jathar (Radha Choudhury)
Saeed Jaffrey (Bhanu)
Gautami (Jyoti)
Gautami (Himmat Singh)
Mohan Agashe (Khikha Singh)A hírhedt Khokha Singh (Mohan Agashe) csapdába ejti az elkötelezett rendőrnőt Satyadevi Singh (Priya Tendulkar). akinek három rendkívüli erőteljes gyermeke van, Shakti (Jackie Shroff), Anand (Anil Kapoor) és a legkisebb fiú Romi (Shahrukh Khan), aki akkor születik amikor az édesanyja már a börtönben van. Satyadevi bátyja haza viszi a csecsemőt, és azt mondja a fiúknak, hogy meghalt az édesanyjuk,  így egyedül kell,  hogy felneveljék Romit.  Satyadevi azt reméli, hogy a három fia "Trimurti" segíteni fognak neki bosszút állni Khokha-n az apjuk haláláért és a sok megaláztatásért.  Satyadevi nem tudja,  hogy Anand és Shakti összevesztek, emiatt Arnand elhagyta a házat. Shakti egyedül neveli fel Romit a nagybátyja  segítségével.  Ahogy múlnak az évek, arra gondolnak, hogy Arnand már biztosan nem él.

Közben eltelik 18 év,  Shakti a hadseregnek dolgozik, Romi pedig iskolába jár. Romi szerelmes Radha-ba (Anjali Jathar) aki gazdag család sarja. Természetesen a lány családja ellenzi a szerelmüket, ezért  ők ketten úgy döntenek, ha nem lehetnek egymásé akkor inkább meghalnak.  Romi könyörög a bátyjának, hogy kérje meg Radha kezét.  Shakti elmegy lánykérőbe de megalázzák őt mivel szegények.

Romi megszökik otthonról abban a reményben, hogy majd gazdag lesz és akkor feleségül veheti a lányt. Elkezd dolgozni  Khokha Singh-nak anélkul, hogy tudatában lenne,  hogy Khokha a haláos ellenségük.  Romi találkozik Sikander-rel aki jómódú,  és a fekete piacon dolgozik.  Első látásra megtetszik neki Romi,  így felkarolja majd segít neki, hogy boldoguljon az életben.

Sikander elmegy Romi falujába ahol az emberek éppen egy vallásos dalt énekelnek,  ez mély érzéseket kavar fel benne,  az édesanyja arcát látja maga előtt.  Romi meghívja őt a házukba ahol meglát egy fényképet a falon, amelyen Shakti és Romi édesanyja látható.  Sikander megpróbálja feléleszteni a kapcsolatot Shaktival, de amikor Shakti megtudja hogy ő Anand az eltűnt öccse, ismét veszekedés támad közöttük.

Satyadevi a jó magaviselete miatt 18 hosszú év után kiszabadul a börtönből, a bátyjától megtudja, hogy a fiaival semmi sincs rendben,  mivel Shakti egy érzelmi roncs,  Anand eltűnt,  Romi pedig Khokha Singh-nek dolgozik.  Romit most azzal a feladattal bízta meg,  hogy rabolja el és ölje meg Satyadevit.  Végül sok nehézségek árán a három testvér újra együtt van, majd megölik Khokha Singht, és megmentik az édesanyjukat.
Ha szeretnéd HD minőségben nézni a filmet, felugró reklámablakok, hirdetések nélkül, és nem szeretnél virust kapni a gépedre az Online filmek megosztó oldalairól, akkor itt jobb oldalt klikk a kis képre....
     

Ha a szokott módon néznéd kisebb sávszéleséggel a youwatch szerveréről, akkor azt lenti lejátszóablakban a középsó reklám felület kiiktatása után teheted meg, ennél részletesebb leírás a működésről, lásd a lejátszó ablak alatt...Vissza a tartalomhoz