tubelight - Bollywood Movie

Tartalomhoz ugrás
filmadatlap > t
Rendező: Kabir Khan
Producer: Salman Khan, Kabir Khan
Forgatókönyv: Kabir Khan, Parveez Sheikh
Zeneszerző: Julius Packiam, Pritam
Operatőr: Aseem Mishra
Vágó: Rameshwar S. Bhagat

Szereplők:
Salman Khan (Laxman)
Sohail Khan (Bharat)
Om Puri (Bane Chacha)
Mohammed Zeeshan Ayyub (Narayan)
Yashpal Sharma (Major Rajbir Tokas)
Zhu Zhu (Liling)
Matin Rey Tangu (Guo)
Brijendra Kala (Shoe shopkeeper)
Isha Talwar (Maya)
Kapil Sharma
(Laxman apja)
Shah Rukh Khan
(Goga Pasha)
Matt Kramer
(Fredrick atya)
Neeraj Khetarpal
(Laxman tanára)
Tartalom:
Észak-Indiában egy kis festői városban él a szellemileg kissé visszamaradt, de annál nagyobb érzelmi intelligenciával bíró Laxman (Salman Khan) és testvére Bharat (Sohail Khan). Kettőjüknek nincs más rokona ezért elválaszthatatlanok. Amikor a háború kitör a kínai - indiai konfliktus és Bharatot besorozzák a hadseregbe Laxman világa összeomlik. A határról érkező hírek csak rosszabbodnak, ahogy a feszültség folyamatosan nő. Látva a vérengzést, Laxman úgy dönt a bátyja miatti aggodalmában, hogy meg kell állítania ezt a konfliktust, hogy visszahozhassa testvérét, ehhez nincs más fegyvere mint az önmagában vetet hit és A Gandhitól tanult ideológia.  Sikeres lesz?  Meg fogják hinni a hitét?
A Tubelight a szerelemről, a bizalomról, a csodáról és a hitről szól, a különösen szép történet megmutatja a háború fájdalmas hatását az otthon maradottakra, és azt, hogyan hat egy ember hatalmas szeretete és hite egy egész városra, akár a világra
A film érdekessége, hogy Laxman öccsét alakító Sohail Khan, a valóságban is testvére Salmannak, akivel hét év után  játszik újra együtt. Shah Rukh Khan (Goga Pasha) is megjelenik egy kisebb szerepben Salman Khan-nal való barátsága miatt, akivel tíz évvel ezelőtt az Om Shanti Om -ban együtt jelentek meg utoljára együtt.
Ha szeretnéd HD minőségben nézni a filmet, felugró reklámablakok, hirdetések nélkül, és nem szeretnél virust kapni a gépedre az Online filmek megosztó oldalairól, akkor itt jobb oldalt klikk a kis képre....
     

Ha a szokott módon néznéd kisebb sávszéleséggel a youwatch szerveréről, akkor azt lenti lejátszóablakban a középsó reklám felület kiiktatása után teheted meg, ennél részletesebb leírás a működésről, lásd a lejátszó ablak alatt...SEGÍTSÉG a film lejátszásához:
- Zárd be középen a reklámot.
- Nyomd meg a lejátszás gombot.
- A felugró ablakokat bezárhatod.
- Ha a videó akadozik, érdemes megállítani, és várni egy kicsit, amíg a videó egy része be nem töltõdik.
Vissza a tartalomhoz