wanted - Bollywood Movie

Tartalomhoz ugrás
filmadatlap > w
Rendező: Prabhudheva
Producer: Boney Kapoor
Forgatókönyv: Wajid Ali, Puri Jagannadh
Zeneszerző: Sajid-Wajid
Operatőr: Nirav Shah, S. Sriraram
Vágó: Dilip Deo


Szereplők:
Salman Khan (Radhe)
Ayesha Takia (Jahnvi)
Vinod Khanna (Shrikant Shekhawat)
Mahesh Manjrekar (Inspector Talpade)
Prakash Raj (Ghani Baj )
Govind Namdeo (Police Commissioner Ashraf Taufeeq Khan)
Inder Kumar (Ajay)
Mahek Chahal (Shaina)
Manoj Pahwa (Sonu Gates)


Radhe (Salman Khan) kőkemény gengszter aki pénzért bármit megtesz. Radhe vonzalmat érez Jhanvi (Ayesha Takia) iránt aki egyszerű fitness edző,  a lány is vonzódik hozzá,  de a szeretetüket egymás iránt még nem tudják kifejezni. Egy nap az önző korrupt rendőr Talpade (Mahesh Manjrekar) belép a szerelmi történetbe, mivel már korábban szemet vetett a fiatal lányra, és minden aljasságot elkövet, hogy megszerezze őt.  Először Jhanvi édesanyját fenyegeti meg azzal, őt fogja  megerőszakolni amennyiben nem segít neki,  hogy megkapja a lányát.  Amikor Radhe rájön, hogy Talpade miben mesterkedik nagyon megveri, ekkor Talpade ráébred arra, hogy nem szórakozhat Radhe-el.

Hamarosan az alvilági don Gani Bhai (Prakash Raj) érkezik Indiába,  hogy politikai merényletet kövessen el, és erre a célra Radhe-t béreli fel mint bérgyilkost.  Amig Gani Bhai és Datta Pawle a két rivális banda harcol a legnagyobb területért Mumbaiban, addig a rendőrbiztos Ashraf Khan (Govind Namdeo) megfogadja,  hogy a várost bűnözés mentessé teszi, és azzal kezdi el a kampányt, hogy letartóztat 200 bűnözőt, majd elraboltatja Gani Bhai-t és fogva tartja egy hajón, hogy kiszedje belőle miért jött Indiába.
Az alvilági don mindennel megpróbálkozik, hogy kiszabaduljon és kapcsolatba lépjen Radhe-vel de nem sikerül neki. Később elrabolják Ashraf Khan lányát, de a rendőrbiztos rájön, hogy Gani Bhai emberei állnak az emberrablás mögött, ezért kénytelen szabadon engedni őt.
Ha szeretnéd HD minőségben nézni a filmet, felugró reklámablakok, hirdetések nélkül, és nem szeretnél virust kapni a gépedre az Online filmek megosztó oldalairól, akkor itt jobb oldalt klikk a kis képre....
     

Ha a szokott módon néznéd kisebb sávszéleséggel a youwatch szerveréről, akkor azt lenti lejátszóablakban a középsó reklám felület kiiktatása után teheted meg, ennél részletesebb leírás a működésről, lásd a lejátszó ablak alatt...Vissza a tartalomhoz