yaadein - Bollywood Movie

Tartalomhoz ugrás
filmadatlap > y
Rendező: Subhash Ghai
Producer: Subhash Ghai
Forgatókönyv: Subhash Ghai
Zeneszerző: Anu Malik
Operatőr: Kabir Lal
Vágó: Subhash Ghai


Szereplők:
Jackie Shroff (Raj Singh Puri)
Hrithik Roshan (Ronit Malhotra)
Kareena Kapoor (Isha SIngh Puri)
Amrish Puri (Jagdish Kumar Malhotra)
Himani Rawat (Sania Singh Puri )
Kiran Rathod (Monishka Rani)
Anang Desai (Lalit. Kumar Malhotra)
Supriya Karnik (Nalini Malhotra )
Avni Vasa (Avantika Singh Puri)
Madan Joshi
Suman Dutta
Suhaas Khandke


Raj Singh Puri (Jackie Shroff) a legjobb barátja L. K. Malhotra-nak (Anang Desai) aki öccse JK Malhotra-nak (Amrish Puri ), a két testvér  iparmágnások,  és Raj a cégüknél dolgozik.

Rajnak három lánya van, az anyjukat Shalini-t (Rati Agnihotri) elvesztették amikor elütötte egy autó, miközben vásárolt. Az idősebbik lány Avantika (Avni Vasa) aki elrendezett megegyezés szerint megy férjhez, a középső Sania (Himani Rawat) őt a kedvese veszi feleségül, bár Raj szerint a lánya nem illik abba a családba, és az életstílusukba. A harmadik Isha (Kareena Kapoor) aki nem hisz a szerelemben, miután Sania a házasságkötés után néhány héttel haza költözik, mert szeretne elválni a férjétől.  Ezt követöen Raj szigorúan ellenzi a szerelmi házasságokat.

Minden megváltozik amikor Isha beleszeret a Malhotra birodalom örökösébe, Ronit-ba (Hrithik Roshan) LK Malhotra fiába. Áldásukat kérik az apjától, de Raj nyíltan visszautasítja őket. Isha megérti ezt és kerüli a kapcsolatot Ronittal. Raj gondoskodik arról, hogy Ronit feleségül vegye egy másik iparmágnás lányát.  Isha annak ellenére, hogy meg mindig mély érzéseket táplál Ronit iránt  megígérteti a fiúval,  hogy nem csinál semmi őrültségét, és hallgatni fog a szüleire. Ronit nagyon boldogtalan, de még mindig betartja az igéretet. Eközben Raj rájön, hogy a kiszemelt menyasszony egyáltalán nem való Ronithoz így megkéri a szülőket, hogy bontsák  fel az eljegyzésüket. J.K Malhotra kerüli Rajot mert szegénynek és kicsinyesnek tarja őt, de a másik Malhotraval összefognak, így J.K  beismeri a hibáit, így Ronit feleségül veheti Ishat. Raj továbbra is a vidéki házában él a családjával.
Ha szeretnéd HD minőségben nézni a filmet, felugró reklámablakok, hirdetések nélkül, és nem szeretnél virust kapni a gépedre az Online filmek megosztó oldalairól, akkor itt jobb oldalt klikk a kis képre....
     

Ha a szokott módon néznéd kisebb sávszéleséggel a youwatch szerveréről, akkor azt lenti lejátszóablakban a középsó reklám felület kiiktatása után teheted meg, ennél részletesebb leírás a működésről, lásd a lejátszó ablak alatt...Vissza a tartalomhoz