yakeen - Bollywood Movie

Tartalomhoz ugrás
filmadatlap > y
Rendező: Girish Dhamija
Producer: Sujit Kumar Singh
Forgatókönyv: Vikram Bhatt
Zeneszerző: Himesh Reshammiya
Operatőr: Anshuman Mahaley
Vágó: Kuldeep Mehan


Szereplők:
Arjun Rampal (Nikhil Oberoi)
Priyanka Chopra (Simar N. Oberoi)
Kim Sharma (Tanya S. Thakur)
Sudhanshu Pandey (Kabir)
Saurabh Shukla (Chamanlal, Private Detective )
Anang Desai (Doctor)
Atul Parchure (Siddharth Thakur)
Ankur Nayyar


A gazdag építész, Nikhil Oberoi (Arjun Rampal) és felesége, Simar (Pryanka Chopra) a hegyvidéki Simla határában tartanak, amikor elveszítik az uralmat az autó felett, és egy hóval borított mély szakadékba zuhannak. Amíg Simar néhány karcolással megússza, addig Nikhil súlyos sérüléseket szerez, és amnéziás lesz. Felesége és a barátok, Shekhar (Ankur Nayyar) és Tanya (Kim Sharma) segítik, hogy újra kezdje az életét.  Mindenben támogatják felépülését, plasztikával eltüntettetik a baleset okozta sebeket az arcáról, megműtik több helyen, általában jó esélye van arra, hogy folytathassa megszokott életét. A felszínen minden rózsásnak tűnik, mindaddig, amíg Nikhil meg nem próbálja felidézni a múltját.  A megkérdezett emberek különböző történeteket mesélnek, s a múlt szilánkjainak összerakása közben találkozik egy magánnyomozóval, Chammannal (Saurabh Shukla), aki Simarról szolgál információval.  Nikhil Tanya segítségével megrázó igazságokat derít fel múltjáról és a feleségéről is.
Mi van a múltban, ami megakadályozza őt abban, hogy önmagának érezze magát? Elmúlik-e az amnéziája? Ennek mi lesz a következménye?  Erről szól ez az érdekes, egyenletes tempójú történet, melyben olyan sok csavar van, hogy újra és újra meglepi a nézőt, aki alig várja, hogy kiderüljön ki és mi van a rejtély mögött.
Yakeen a romantika és a thriller jól eltalált arányú keveréke, melyben Arjun Rampal és Priyanka Chopra fantasztikus párost alkot.
Ha szeretnéd HD minőségben nézni a filmet, felugró reklámablakok, hirdetések nélkül, és nem szeretnél virust kapni a gépedre az Online filmek megosztó oldalairól, akkor itt jobb oldalt klikk a kis képre....
     

Ha a szokott módon néznéd kisebb sávszéleséggel a youwatch szerveréről, akkor azt lenti lejátszóablakban a középsó reklám felület kiiktatása után teheted meg, ennél részletesebb leírás a működésről, lásd a lejátszó ablak alatt...Vissza a tartalomhoz