yesboss - Bollywood Movie

Tartalomhoz ugrás
filmadatlap > y
Rendező: Aziz Mirza
Producer: Ratan Jain, Umed Jain
Forgatókönyv: Sanjay Chhel, Mangesh Kulkarni
Zeneszerző: Jatin Lalit
Operatőr: Harmeet Singh, Thomas A. Xavier
Vágó: Javed Sayyed

Szereplők:
Shah Rukh Khan (Rahul)
Aditya Pancholi (Sidharth Chaudhry )
Juhi Chawla (Seema Kapoor)
Kashmira Shah (Sheela Chaudhry)
Kulbhushan Kharbanda
Gulshan Grover (Bhushan)
Ashok Saraf (Johnny)
Johnny Lever (Madhav Lalvani)
Reema Lagoo (Rahul's mother)
Rakesh Bedi (Bahadur, watchman)Rahul (Shah Rukh Khan) egy középosztálybeli fiatalember, aki a munkahelyén extra jövedelemhez jut az által, hogy segít a kéjvágyó főnökének Siddharth-nak (Aditya Pancholi) a házasságán kívüli szerelmi ügyeiben. Siddharth felesége (Kashmira Shah) egy vagyonos gazdag nő,  aki annak idején csapdába csalta Siddharth-ot.
Rahul megismerkedik Seema-val (Juhi Chawla) az ambiciózus fiatal modellel,  majd Siddharth is találkozik a lánnyal, és megkéri Rahult, hogy segítsen neki megszerezni a lányt.  A tehetetlen Rahul nem mond nemet a főnökének,  és segít neki. Siddharth jó benyomást tesz Seema-ra,  majd megkéri őt, hogy a felesége előtt játssza el, mintha Rahul felesége lenne.
Közben Seema és Rahul külföldre utaznak dolgozni,  ahol Seema rájön, hogy Rahul egy tisztaszívű ember, és lassan megkedveli őt....
Ha szeretnéd HD minőségben nézni a filmet, felugró reklámablakok, hirdetések nélkül, és nem szeretnél virust kapni a gépedre az Online filmek megosztó oldalairól, akkor itt jobb oldalt klikk a kis képre....
     

Ha a szokott módon néznéd kisebb sávszéleséggel a youwatch szerveréről, akkor azt lenti lejátszóablakban a középsó reklám felület kiiktatása után teheted meg, ennél részletesebb leírás a működésről, lásd a lejátszó ablak alatt...SEGÍTSÉG a film lejátszásához:
- Zárd be középen a reklámot.
- Nyomd meg a lejátszás gombot.
- A felugró ablakokat bezárhatod.
- Ha a videó akadozik, érdemes megállítani, és várni egy kicsit, amíg a videó egy része be nem töltõdik.
Vissza a tartalomhoz